mytasteswe.com

Torsk med smak av dill + barnmat
 
Godkväll mina vänner, helgen gick fort... eller hur?
Ikväll åt vi en av våra favvisar här hemma.
Dillpanerad torsk med kall sås! Mmm!
 
Panering:
Mjöl
Ägg
Ströbröd + hackad dill + salt, peppar
 
Kall dillsås:
Gräddfil (ca 2 dl)
Majonäs (ca 2 msk)
Dill
Salt
 
Tillbehör:
Färskpotatis
Salladsblad
Ärter
Citron
 
 
 
Babyversion, med bitar:
 
Kastrull 1 (mixas nästan slät)
Sötpotatis
Lök
Torsk
Vatten
Osaltat smör
Hackad persilja och dill
Vitpeppar
 
Kastrull 2 (bitarna)
Ärter
Morötter
 
Koka potatis, lök och torsk. Tillsätt kryddorna i slutet samt smöret.
Mixa till önskad konsistens, jag gjorde den nästan slät då den andra kastrullen med
grönsakerna får stå för bitarna. 
Karin O

Det vill jag prova. Kan du inte skriva hur mkt av allt man ska använda?:) /En som inte är så bra på att freestyla i köket haha

Svar: Antar att du menar till vuxna? ;-)Fråga om jag har varit otydlig..

2 vita fiskfileér

Panering:
Mjöl ca 1 dl
1 ägg
ca 1 dl Ströbröd + 2 msk hackad dill + salt, peppar

Kall dillsås:
Gräddfil (ca 2 dl)
Majonäs (ca 2 msk)
Dill hackad 2-3 msk
Salt

Tillbehör:
Färskpotatis (lagom mkt) haha
Salladsblad 2 st
Ärter ca 1,5 dl
Citron att dekorera med
Liw

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress