mytasteswe.com

Kycklingspett med couscous & melonsallad
 
 
 
Ni såg en sneakpeak på vår middag på Instagram ikväll, här kommer receptet då det blir fasligt gott :)
 
Vi blev bjudna på grillade kycklingspett på semestern och undrade varför vi aldrig grillar det, så gott ju!
 
Kycklingspett
Kycklingfiléer
Olja
Soya
Salt, peppar och chilipulver
 
Couscous sallad
3 dl Couscous
0,5 dl Hackad persilja
1 skalat äpple
tärnad vattenmelon
0,5 gurka
1 msk olivolja
salt, peppar och citronpeppar
en skätt citron
 
Tzatziki
Turkisk yoghurt
riven gurka
vitlöksklyftor
salt och peppar
 
 
Blötlägg spetten om de är i trä, skär filéerna i lagom bitar och lägg i en marinad på olja, soya och kryddor.
Trä på dem på spetten och grilla ca 10 minuter.
Koka couscous och blanda dem med tärnad gurka, vattenmelon och äpple, hackad persilja och kryddor. Ringla över olivolja och citronsaft. Gör tzatziki; riv gurkan och krama ur den, blanda med yoghurten och vitlöken, smaka av med salt och peppar. 
Robex Lundgren

finna bilder

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress