mytasteswe.com

Doftande undies
IMG_2846

IMG_2903

Jag har nog ett nytt beroende, underkläder!


Detta trodde jag verkligen inte, jag är den som har valt de sköna, fula och mer tantliknande trosorna framför de fina och förföriska.. jag vet inte vad som hände, jag fick väl barn och gick upp i vikt. Tyckte att jag minsann inte behöver ha spetstrosor och liknande, jag har ju mitt på det torra som sagt, haha.


Men jag fick nog en dag och tokrensade hela troslådan. Colin hjälpte mig och undrade minst sagt vad det var han fick tag på när han såg ett par stringtrosor plötsligt. Ja, ni förstår.


Så nu kan jag inte få nog av fina underklädes-set, jag vill vara fin under, för då känner jag mig fin hela dagen. Inte bara när det är fest eller lördag. Alltid! Det lyser nog igenom, inte underkläderna alltså, men hur man känner sig. Man vet att man har snygga underkläder som sitter snyggt där under, inte för att man behöver visa, men man vet det. Det tror jag syns. Man känner sig fin, då upplevs man fin! ♥


En annan sak, som jag egentligen skulle skriva i det här inlägget, är doften. Doften som de på La Leia sprayar silkespappret med som de fina underkläderna lätt packas in. Den doften som följer med hem i påsen och skvallrar om att man har något lyxigt i påsen. För det känns verkligen lyxigt att få väldoftande undies med hem. Jag tror att det är den här sprayen som de har på sin hemsida, jag tror minsann att jag ska spraya garderoben här hemma med en sån! Eller sängkläderna! Åh! Lyx!


 
Natalie

Å vilken doft då tro? Fanns lite olika. Hade jag velat ha i min garderob 😊

Svar: Har frågat, återkommer :)
finalyan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress