mytasteswe.com

Full fart
IMG_3048

IMG_3050

fullt uppGokväll!


Nu är det så där mycket på gång igen att jag knappt hinner med själv. Men det är kul! Jag gillar att ha fullt upp. Att jag är superförkyld drar dock ner det lite grann. Huvudet dunkar, snoret rinner och i den arbetsställningen jag har... lutad över en patient, så kan ni tänka er hur jag mår efter några timmar. Jaja..


Höll nästan på att glömma att jag imorgon ska till Kungsbacka på ett event, så det var bara att plocka fram fotovänliga kläder, ta sig en dusch och tvätta håret. Inget jag hinner efter jobbet precis, men det ska bli kul! Träffa lite ansikten man ser dagligen på Instagram och sånt ;)


På torsdag är det min sista dag på jobbet, lite sorgligt, eftersom allt har gått så snabbt. Knappt hunnit reflektera över det. På fredag börjar jag alltså mitt nya jobb! Pepp på det!! På fredag ska jag och Colin på cirkus dessutom, det är andra gången vi går och jag tror att det kommer bli "vår grej". Så mysigt! Ja just det, jag fyller år på fredag också, haha.


Ja, ni förstår, det är lite fullt i min lilla skalle just nu. Både av snor och annat ;)Och just det, vi åt Ceasarsallad idag. Som ni ser. Mums!


 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress