mytasteswe.com

Ibland måste man..
 
Ibland måste man.
 
När man arbetar sent och man tycker lite synd om sig själv, då får man gå loss inne på ICA i väntan på bussen. Nu sitter jag och Marcus och gottar oss med det här, mitt i veckan. Tokigt va?! 
 
 
Lillördag var det väl?
 
 
Jag är så seg. Jag funderar lite på om jag har allergi, så jag tar allergitabletter nu och hoppas på att det blir bättre med halsen och det tunga huvudet. Det här fatet hjälper lite iaf :)
 
Det hjälper inte heller att vi förlorade en budgivning idag på ett hus som vi gärna ville ha, det är så tråkigt att börja leta igen. Man laddar om på Hemnet tusen ggr i timmen känns det som i jakten på ett nytt objekt att köra ner sig i. Men känns bra att inte betala för mycket heller, det finns ju gränser.
 
Nä, nu ska jag inte gnälla mer och hugga på gottiset istället! Ha en fin kväll kära ni!
 
Karin B

Så gott det ser ut!
Synd att ni förlorade budgivningen.

Iza

Vi var också inne i leta-hus-bubblan för ungefär ett år sedan. Vi budade på flera hus men förlorade alla! Vi bestämde oss för att bo kvar i vår mysiga lägenhet och satsa på en stuga sen istället. Och med facit i hand så är jag glad över att vi inte vann något av husen. Ibland blir man blind av längtan! Det är ju mer än själva huset som ska kännas rätt. Lycka till! 🙂

Svar: Ja, vi får se hur dte blir :)
LIW OLAUSSON

Amanda Jona [SPONTAN]

Men nej så tråkigt med budgivningen! Du ska dock se att ert drömhus finns där ute och väntar på er!

Ljuva Julia

Det ser underbart ut! I början av allergimedicineringen blir man också väldigt seg, så ge det några dagar och ge inte upp på medicinen på en gång. Åh, jag vill också köpa ett hem..!

Anonym

Men är du inte nöjd med huset ni bor i nu? Ni har väl ganska nyligen flyttat dit?

Svar: Vi hyr detta, vi vill äga :)
LIW OLAUSSON

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress