mytasteswe.com

Make a Save Collection
 
I samarbete med Babyshop vill jag uppmärksamma Henrik Lundqvist foundation som tillsammas med Ronald Mc Donald barnfond och the BRAND har tagit fram en kollektion barnkläder med hockeyinspiration. 
Hela vinsten​ går till Ronald McDonald Barnfond som bidrar till byggandet, och utbyggnationer, av Ronald McDonald Hus, där svårt sjuka barn och deras familjer får bo tillsammans i en hemlik miljö, alldeles intill sjukhuset, under tiden barnet får specialistvård.
 
 
Jag är idag extra glad och tacksam över att jag har två friska barn och har de senaste dagarna funderat extra mycket kring detta. Livet kan vända snabbt och det är viktigt att leva i nuet och uppskatta det vi har i våra liv.
 
 
Tröjorna jag valde är både snygga och perfekta nu när våren kommer. Kidsen gillade att de kunde klä ut sig på ett snabbt sätt och nästan se ut som "han i Star Wars" ;)
 
 
Älskade små barn, jag är så glad över att ni har varandra.
 
 
 
 
Kollektionen innehåller flera olika sorters plagg, allt från babystorlekar till större barn. 50-200 kr per plagg går direkt till Ronald Mc Donald barnfond. En perfekt present till de nyfödde eller till påskägget. Vägörenhet och ett snyggt plagg i samma present.
 
Sabina

En tung vecka 😢 Väldigt fint av er att ni kom.
Kram S ❤

Svar: ❤❤❤❤❤
LIW OLAUSSON

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress