mytasteswe.com

BOKSTAVSTAVLA
 
Då var första jobbveckan snart avklarad, bara torsdag kvar.. himla skönt med 4-dagars vecka. Hela familjen verkar ha kommit in i rutinerna bra, nu gäller det bara att hålla dem. Matlagningen är ju en av dessa saker som måste planeras för att fungera, som jag nämnt tidigare. Lite roligare att planera kommande vecka blir det nu, när jag kan skriva upp menyn på den här fina tavlan! 
 
Visst ser det trevligt ut?
 
 
Gillar den här retrostilen, bokstäverna få mig att tänka på när vi bodde i lägenhet när jag var liten och på dörren stod vårt efternamn med sånna här bokstäver. Finns kanske fortfarande ;)
 
Tavlan hittade jag här, såklart till ett överkomligt pris! 
 
Nu väntar jag bara på vårt nya kök som ska vara på plats inom ett par månader, det kommer att bli helt vitt istället för 50 nyanser av grått som det är nu. Jag tror inte ens att jag har visat vårt kök här på bloggen? Jag gillar verkligen inte så det ska verkligen bli skönt att få nytt. 
 
 
Ps. Barnen gillade att pyssla med tavlan, det blev träning för dem att leta efter bokstäver och bilda ord. Den kan användas till mycket.
 
 
Hej

Vilen av dem beställde du ? Finns många olika:/ den du har är super snygg och vill gärna köpa en likadan. Tack på förhand :)

Svar: den första i rull-listen, svart med bokstäver! :) 348:-
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress