mytasteswe.com

LEOPRINT
 
Jag älskar leoprint och har alltid gjort. Ni kanske minns att jag har berättat vad min svärmor sa? Att alla kvinnor har en "leo-period" i sitt liv, jag trodde att jag hade min i 20-någonting, men den verkar aldrig ta slut, haha. Får väl hoppas att den tar slut innan jag är pensiär i alla fall. 
 
Jag har ju tur att nästan alla kedjor producerar barnkläder med leoprint, jag ser det verkligen överallt i år. Jag får bit ihop för att inte gå bananas med kidsens garderober, speciellt Elise´s. Ni ser ju bara hur mycket fint som finns. Jackan är kommande på Lindex och jag letade efter tillhörande byxor men utan resultat. Kanske är snyggare med svarta iofs. Får hoppas att hennes overall från förra året är för liten, som jag köpte lite stor för att kunna hålla två vintrar ;)
 
Annars får jag gå loss med tights, för det finns hos de flesta, men jag föll för dessa byxor från Lindex. Fint med en enkel vit topp. Den här koftan från Esprit är ju bara för söt, även tishan kommer därifrån. Mini Rodini har verkligen gått all-in och klänningen är min favorit i deras kollektion och mössan på mindre barn :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress