mytasteswe.com

TJEJDAG
 
Idag har vi haft en sån mysdag, jag och Elise.
Vi delade upp oss i familjen idag, Colin hängde med pappa och Elise med mig. Det behövdes, för oss alla fyra. Det blir lite lugnare och jag tror också att det är viktigt att ge barnen ensamtid med en eller båda föräldrarna, om man har möjligheten. 
 
Vi började med en cykeltur på affären, Elise pratar jämt. Hela tiden, i alla fall när hon är med oss. Idag var inget undantag, men det var så mysigt att cykla med bara henne där bak på cykeln. Hon kommenterar allt vi ser och jag har tid att lyssna och svara henne, eftersom jag inte behöver hålla koll på storebror och ingen annan avbryter oss. Vi köpte med oss lite fika i affären och slog oss ner på gräsmatta nära lekplatsen, för att sedan leka där såklart, i lugn och ro. 
 
Senare besökt vi några vänner och badade i deras pool, Elise är inte alls lika framåt utan Colin vid sin sida så det är också bra träning för henne. När vi väl kom hem och alla var hemma igen så flöt resten av dagen på bra, inte mycket bråk eller skrik mellan barnen då dem saknat varandra. Skönt ♥
Frida G Svensson

Så fint med en mor/dotter dag. SÅdana behövs också.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress