mytasteswe.com

FESTOUTFIT + VINNARE
 
Gokväll!
 
Det känns som söndag för mig idag, trots att det är måndag. Jag var nämligen hemma med kidsen idag då förskolan hade planeringsdag. Så mysigt med extra lång helg, speciellt eftersom jag har varit kass. I fredags skulle jag som sagt på julfest, jag hade outfiten klar som ni kan se på bilden. Snyggt va? Men det kommer fler tillfällen såklart.
 
Toppen kommer från AjLajks black collection, superfint med glitter och lite volang. Tänkte ha silkesbyxor från samma kollektion till den. Skorna är ett par år men är köpta på Ellos, märket "Softgrey" verkar inte finnas i deras sortiment längre. Finns liknande här (LÄNK).
 
Väskan vet jag att gillade sist, den köpte jag här (LÄNK) och sist men inte minst, klockan från Hexter & Baines. Så himla fin och perfekt till den här outfiten. 
 
Tänkte även presentera vinnaren av klockan, men först.. TACK, wow vilken respons på julkalendern hittills, ni verkar verkligen uppskatta den så som ni tävlar. Jag är glad att företagen tar det tuffa beslutet att välja vinnaren före det är så svårt att välja, hade önskat att alla kunde vinna ♥
 
Hexter & Baines valde Marita som vinnare!
 
Grattis! Maila mig på finalyan@live.se

 
 
Kom ihåg att skriva er mailadress!
 
Förresten, vad tycker ni om luckan som var idag? Med en super-rabatt?! Är det lika uppskattat?
 
Fröken K

Älskar rabatten hos Beach House! Shoppade loss igår. Hoppades att din julkalender skulle ha den rabatten i år igen, så jag har hållit utkik och blev så glad när den dök upp! Tack för det och för en inspirerande blogg! Har följt dig i fem år nu 😊

Svar: Åh vad roligt!!! :) Tack vad jag blir glad av att höra det <3
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress