mytasteswe.com

KVÄLLSSVAMMEL
 
 
Måndagkväll efter en helt perfekt och lugn helg, morgonen började dock lite kaotiskt då granen hade vält inatt och vatten runnit ut på julklapparna! Colin kommentar var störtskön - "Tomten hade så stor mage, det var därför granen ramlade när han lämnade julklapparna..."
Vissa kvällar stänger jag datorn tidigt och andra kvällar har jag väldigt mycket att göra och det blir inte mycket soffhäng med Marcus. Som egen företagare är det en del att göra när slutet av december nämar sig, jag menar såklart bokföringen.. förra året var jag superduktig och la in alla uppgifter direkt, i år.. not so good. Dels för att jag har fått lite mer snurr på det men även för att min bokföringsprogram Zervant ska läggas ner och jag har fösökt att fära över all data till ett nytt men det strular och jag förstår mig inte på dem nya programmen, Zervant var himla enkelt. Tänkte köra året ut på det och börja på nytt åt i ett nytt program, har ni tips på något bra? Testat att få igång Visma och Speedledger men det är helt annorlunda mot vad jag har haft. Så struligt!
 
Ibland tycker jag synd om Marcus som inte så tid med mig på kvällen alltid, han har ett jobb som han kan lämna när han går hem.. men han får sköta hemmet ;) Nä, men när jag sitter och jobbar vid datorn så hänger han på tippat.se, läser en bok eller spelar Fifa. Det är liksom våra hobbys, våra sätt att få utlopp för något antar jag.
Anonym

Jag hjälper dig gärna med Visma eEkonomi om du behöver! Kram Jennie /frokenfraken82

Ellie, om mig och min mitt-i-livet-kris.

jättefint! älskar ljusstakarna och vasen :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress