mytasteswe.com

LITE JULSTRESS
 
 
 
Jag känner mig lite stressad, vill egentligen inte erkänna det. Jag vill inte heller vara stressad inför jul.
Men december är så kort i år, eller är det bara jag som känner så?
 
I helgen åker vi till Köpenhamn och stannar över, i helgen blir det alltså inte mycket gjort. Dem flesta klapparna är köpta men huset ska ju städas och Colins rum är långt ifrån klart. Sen vill man ju piffa lite till, köpa färska snittisar och amaryllisen har slått ut nu och sjunger på sista versen, en ny hinner nog inte slå ut innan jul. En spot i i taket i hallen är sönder. Ja, sånna småsaker som stressar mig.
Allt är ju lätt löst egentligen, det mesta går ju att lösa från datorn nu.. städa är ju bara att göra... haha, vi är ju faktiskt två vuxna, de sista klapparna hinner jag klicka hem om det skulle krisa, storhandla kan jag göra via t ex mathem. Till och med en ny spotlampa kan man klicka hem, tex från lampornu.se
Colins rum får faktiskt Marcus fixa klart, så kan jag städa lite.. 
 
Man vill ju ha allt klart och hemmet städat dagen innan julafton, för då ska det bara njutas och mysas!
Håller ni med?
Jennie - mamma till W&A

Jag håller helt med dig! Jag avskyr att jag blir stressad.... Vi är mitt uppe i ett tak- och fönsterbyte och jag hoppas att de blir klara till jul. Så inga stjärnor eller dyl i fönstren och julkänslan är lite si och så... Men men, jul blir det i vilket fall 😊.
Kram

Jenny

Kan hålla med dig om att man vill vara färdig till jul. Jul blir det dock hur eller hur, med eller utan skit i hörnen.
Tar en dag i taget och gör lite varje dag. Min man är ledig i tre veckor nu så vi hinner nog göra en hel del. Får jag bara lite ordning på huset så löser sig resten. Köper inte så många julklappar i år, syskon och föräldrar får att vi skänker pengar till Musikhjälpen istället. På julafton kommer det gäster hit och några ska bo över. Maten hjälps vi åt med allihopa.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress