mytasteswe.com

LUCKA 1
 
 Vinst
 
 
 
Tävlingsregler
- Gilla det här inlägget genom att klicka på ♥:at längst ner
- Länka till den produkt du gillar mest ur sortimentet på Kilandsmattor
- Berätta vad du skulle använda fårskinnet till om du vann
 
 
Luckan är öppen i 24 timmar, dvs. tills imorgon 2/12 2017 07:59. Vinnaren presenteras här nedan efter att den är utsedd av mig och Kilandsmattor. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
 
 
Louise

https://www.kilandsmattor.se/matta-ernst-beige-41726.html Skulle vilja byta ut gamla slitna trasmattor i stugan mot några i fräsch tappning. Tyckte denna var väldigt fin och passar vid havet.

Jag skulle använda fårskinnet till att lägga i pulkan så mina barn sitter varmt och gott när vi är ute och leker i snön!

Regina

www.kilandsmattor.se/gosig-plad-vit-farskinn-i-konstmaterial-41970
Skulle använda vinsten i hallen på min bänk.

Sofia

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html Länkar till fårskinnet som faktiskt är vinsten. Har tittat på det förut och tycker det är så fint 😍 Jag skulle använda fårskinnet i vagnen till vår bebis som kommer i februari. Det skulle värma den lille fint i vinter!

Sofia

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html Länkar till fårskinnet som faktiskt är vinsten. Har tittat på det förut och tycker det är så fint 😍 Jag skulle använda fårskinnet i vagnen till vår bebis som kommer i februari. Det skulle värma den lille fint i vinter!

Cilla

https://www.kilandsmattor.se/isphahan-vit-konstsilkesmatta-39832.html En vacker konstsilkesmatta i vardagsrummet har länge varit en dröm, denna är sagolik och till ett pris som jag har råd med!

Jag har en ärvd gammal trästol i sovrummet som är tråkig och hård, där skulle fårskinn få piffa upp tillvaron och vara mjuk och gosiga att sitta på!

sandra

Frågan är nog mer vad jag inte hade använt det till. Nu på vintern hade det fått ligga på soffan eller värma en rumpa på någon av våra plåtatolar, sen till våren hade det fått vara i vagnen, till sommaren hade jag tagit ut det till en av stolarna på altanen och sen hade det fått flytta tillbaka in till soffan igen. Det finns ju så många användningsområden!

Blev lite kär i en stor ullmatta på deras hemsida. Ett finfint alternativ sen när vi ska göra sovrum uppe på vinden!

Emelie

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-morkgra.html
Jag hade gett fårskinnet till min frusna Whippet.
Då kanske han skulle trivas lite bättre nu när de börja bli kallt ovh blött ute 😊

Frida Andersson

Jag är en riktig sucker för fårskinn i alla modeller. Fastnade för detta fina https://www.kilandsmattor.se/shansi-farskinn-gra-snowtop.html
Blir jag den lyckliga vinnaren skulle jag placera skinnet i vårt nya uterum. Min man har byggt ett stort bord med tillhörande bänkar men jag har fortfarande inte hittat de rätta skinnet att lägga på bänkarna men det här ser ut att passa perfekt. 👌

Patricia Sonefors

https://www.kilandsmattor.se/barnmattor/queen-rosa-barnmatta.html

Jag skulle använda fårskinnet till min dotter på två månader 💖 I barnvagnen, att mysa på inomhus.

Elisabeth

https://www.kilandsmattor.se/4-set-långvarigt-farskinn-10422-ljusgratt.html

Ett fårskinn skulle passa perfekt i den ganska kalla svart skinfotöljen vi har bredvid kaminen. Det skulle behövas mjukas upp med ett fårskinn. 😍

Nettan

Min son på 9 år har sedan flera år tillbaka haft en förkärlek till fårfällar, han sitter gärna på dom på golvet i sitt rim och spelar spel, läser böcker m.m
Så om jag vann så skulle det bli en stor mjuk klapp under granen till sonen :)

Själv fastnade jag för denna som skulle göra sig snygg vid vår soffa :)
https://www.kilandsmattor.se/trellis-vit-gra-handvavd-ullmatta.html

EmmaF

https://www.kilandsmattor.se/cosy-rosa.html

Fårskinnet hade min pappa fått. Han är äldre och ofta frusen.. hade passat perfekt i hans fåtölj där han ofta sitter. Att få ett gosigt, mjukt och värmande underlag hade varit den bästa julklappen för honom! ❤

Lena

www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-naturgratt.html
Jag skulle ha det i soffan att sitta på. Varmt och skönt.

Helen

https://www.kilandsmattor.se/skinn-och-hudar/farskinn/shansi-farskinn-gra-snowtop.html

Jag skulle använda skinnet i myshörnan i min sons rum. Han är 11 månader och älskar att rulla runt och mysa i sitt lilla hörn. Tänk så mjukt och mysigt med ett härligt skinn! Om jag vinner skulle vi använda platsen till att läsa godnattsagor för hela familjen.

Martina Svensson

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-morkgra.html
Jag hade använt fårskinnet i soffan för extra mys 😊

Martina Svensson

http://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-morkgra.html

Jag hade använt mitt fårskinn i soffan för extra mys ✨

Frida & Fabulous

https://www.kilandsmattor.se/marble-gra.html


Fastnade verkligen för denna mattan till vår nya soffa!

Fårskinnet hade jag lagt i vår nya fåtölj, som ska stå framför braskaminen.

Cissi

❤️:at
Älskar denna https://www.kilandsmattor.se/isphahan-vit-konstsilkesmatta-39832.html, den skulle vara underbar i vårt vardagsrum, men en vit matta får vänta tills barnen flyttat hemifrån... vinsten däremot skulle göra sig helt underbart i vår läsfåtölj, lagd sådär snyggt. Är ett favorithörn här hemma, men skulle kunna bli lite mer ombonat!

Malin S Stoltz

https://www.kilandsmattor.se/gosig-plad-vit-farskinn-i-konstmaterial-41970.html

Även den silvergråa vinsten är en favorit. Älskar vitt, svart och grått!

Om jag hade vunnit hade detta fårskinn fått pryda soffan.

Camilla

https://www.kilandsmattor.se/marble-gra.html

Camilla

https://www.kilandsmattor.se/marble-gra.html
Om jag vann skulle det fina fårskinnet pryda min soffa

Hanna

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-morkgra.html Skulle haft detta i min dottern nya tipitält som mormor sytt 😍

Hanna

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-morkgra.html Skulle haft detta i min dottern nya tipitält som mormor sytt 😍

Sanna

Åh, här hemma har vi länge tittat på ett fårskinn till soffan. Men av ekonomiska skäl så har det inte blivit av, så det vore fantastiskt att få vinna hem detta fina som skulle få pryda soffan och värma upp lite extra.

En annan favorit inne hos Kilandsmattor som har så mycket fint blev: https://www.kilandsmattor.se/barnkammaren-rosa-barnmatta.html den hade passat perfekt i dotters rum som känns så kallt och tomt på golvet.

Kram Sanna

Sarasdiary

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html

Helt klart fårskinn. Har länge tänkt unna mig ett att ha i soffan eller pryda kökssoffan.

Rebecca

https://www.kilandsmattor.se/edvin-skog-barnmatta.html och alla andra superfina barnrumsmattor!
Fårskinnet skulle passa perfekt på sittmöbeln i fjällstugans hall. Har letat den perfekta gråfärgen länge.

Rebecca

https://www.kilandsmattor.se/edvin-skog-barnmatta.html och alla andra superfina barnrumsmattor!
Fårskinnet skulle passa perfekt på sittmöbeln i fjällstugans hall. Har letat den perfekta gråfärgen länge.

Jonna

https://www.kilandsmattor.se/zebraskinn-monstrat-koskinn-686.html
"Zepramattan" är en storfavorit, perfekt till hemmakontoret!

Fårskinnet skulle få ersätta IKEA-fjällen i mina småhundarnas bädd i vardagsrummet - för visst är det viktigt att ens husdjurs tillebör matchar övrig inredning!

Emma Widman

https://www.kilandsmattor.se/macao-gra-konstsilkesmatta-41835.html, den här mattan gillade jag! Är snart dags för något nytt till vardagsrummet och det här blev en favorit.

Om jag vann skulle detta underbara fårskinn hamna i soffan i vardagsrummet. Just nu har jag snott lilltjejens fårskinn som egentligen ska vara i vagnen så om vi vinner kan hon få tillbaks sitt skinn och ha det varmt och gott i vinter ;-)

Tatiana

Fårskinnet är ju helt klart favoriten och den skulle min dotter Cléo 1,5 år få för att sova på under dagvilan på förskolan. Så himla mysigt!

Annars gillade jag verkligen denna söta matta till hennes rum https://www.kilandsmattor.se/edvin-skog-barnmatta.html
Färgerna var lugna och behagliga och skulle passa fint till hennes övriga inredning.

Kristin/onlyfemale

Åh, vilket underbart fårskinn! Skulle lött placera skönheten på min framtida bänk som jag planerar att köpa till vardagsrummet. Skulle bli såå fint!

Gillade även denna matta skarpt!
https://www.kilandsmattor.se/marble-gra.html

Kram Kristin

Anonym

https://www.kilandsmattor.se/farskinn-gotland-29.html har länge suktat efter ett fårskinn att ha i min fotölj ute i hallen som för tillfället känns väldigt kall och hård! Detta fårskinn hade blivit den perfekta julklappen till hela familjen efter en tuff höst. 🌟 Håller alla tummar vi har i familjen för vinst i denna lucka.

Tilda Bengtsson

Förutom fårskinnet så är en av mina favoritprodukter den här fantastiskt snygga heltäckningsmattan: https://www.kilandsmattor.se/st-moritz-silver-heltackningsmatta-41970.html Jag har flera gånger kikat och drömt att ha någon heltäckningsmatta i liknande färg i ett av mina rum när jag köper hus!

Jag vill jättegärna vinna fårskinnet för att placerade det framför min framtida öppna spis. Jag minns hur min farfar hade ett fårskinn hemma hos sig och att jag brukade lägga mig på den när jag var liten och somna framför brasan. Älskar det minnet och känslan jag hade då av att vara helt trygg, varm och bekväm. Jag skulle vilja att mina framtida barn skulle få uppleva samma känsla som jag hade genom detta fårskinn!

Camilla Sandmark

Om jag vann fårskinnet så skulle mitt blivande lilla gudbarn som väntas i slutet på januari få det ( och hens föräldrar ) Det är ju både varmt, skönt och naturligt för ett litet barn att få slumra på.
Jag skulle behöva en ny matta till vardagsrummet och den här gillar jag skarpt:
https://www.kilandsmattor.se/kilim-natur-handvavd-ullmatta.html

Roxanne Munoz-Rytting

Förutom fårskinnet man kan vinna så gillar jag verkligen den här mattan! Den skulle jag kunna tänka mig på vårt kalla vardagsrumsgolv: https://www.kilandsmattor.se/tanne-vitgra-handvavd-ullmatta-40872.html

Vinsten skulle jag ha i soffan som dekoration och lite extra mys för dottern och hundarna som gärna trängs i soffan när det är kyligt ute 😍

Jessica

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html

Vill ha fårskinnet i den nya korgstolen vi köpt.

Jessica

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html

Vill ha fårskinnet i den nya korgstolen vi köpt.

Sandra R

https://www.kilandsmattor.se/farskinn-gotland-21.html
Jag håller på att samla fårskinn som vi kan ha på vintern när det är stjärnklart ute och hela familjen vill sitta tillsammans och titta på himlen och dricka varm choklad. Dessutom ska dessa fårskinn få följa med ut i skogen när vi campar eller bara tar en grilltur på helgen. Håller mina tummar det allra hårdaste för att jag blir den lyckliga vinnaren.

Åsa H

Detta fastnade jag för ;
https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html

Skinnet skulle få en fin plats i fåtöljen framför braskaminen. Mysigt !!!

Carola L

www.kilandsmattor.se/farskinn-gotland-37.html är favoriten! Passar perfekt att sitta på under vintern för att slippa frysa.

Mammamuh

www.kilandsmattor.se/farskinn-gotland-37.html är favoriten. Skulle passa perfekt i fotöljen under vintern så jag slipper frysa

Jeanette R

https://www.kilandsmattor.se/track-dorrmatta.html För områdets katter har fått för sig att den matta vi har är till för deras klor.
Vill sitta mjukt och varmt i våra fejkläderfåtöljer!

titti skarp

hej
denna matta till mitt kök skulle jag önska om jag hade så snygg och elegant det skulle bli men det får bli efter jul om jag har tur https://www.kilandsmattor.se/s-08-gron-plastmatta-40885.html
vinsten i denna lucka skulle jag i min mys fåtölj här hemma så håller mina tummar extra hårt för denna lucka jag får
Titti

Linda F

https://www.kilandsmattor.se/casablanca-ryamatta.html

Min dotter vill så gärna ha ett eget fårskinn så hon skulle få det och ha på sitt rum. 👱🏼‍♀️❤️

Ulla

I köket skulle denna passa perfekt: https://www.kilandsmattor.se/stella-bla-trasmatta.html
Får skinnet skulle jag använda i hallen på en sittbänk som jag har där.

Matilda Pettersson

Åh, så fint! Jag skulle ha det i soffan, för att det är fint och för att vi har det kallt i vårt gamla hus :)
En annan favorit är denna matta som jag gärna hade haft hemma: https://www.kilandsmattor.se/tunis-rod.html

Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

Malin

https://www.kilandsmattor.se/kelim-138-x-107-cm.html
Fårskinnet skulle få ligga i soffan och värma gott om ryggen när jag sitter där.

ingrid jansson

Jag skulle skänka det till kvinnan som står i tunnelbanan varje morgon varje eftermiddag när jag går förbi där hon behöver det nu när vintern kommer

Sara

https://www.kilandsmattor.se/sava-silver-handvavd-ullmatta.html
Jag skulle ha fårskinnet till en bebis om vi får en nån gång 😬 troligtvis skulle det ligga på fin vit pinnsoffa annars tills dess...

Alexandra Alberti

https://www.kilandsmattor.se/rav-barnmatta.html

Jag skulle ha fårskinnet i vår läskoja. Då skulle det bli extra mjukt och mysigt att ligga och läsa böcker med min dotter!

Madeleine


Tjusigt skinn 😍 Detta hade jag lagt på vår skinnsoffa som inte är så varm och go och sitta i - men snygg 😅

Efter lite sökande på Kilands mattor så fann jag denna godbit:
https://www.kilandsmattor.se/trellis-vit-
svart-handvavd-ullmatta.html
Fin advent! 🤗

Frida

Denna i vardagsrummet!👍https://www.kilandsmattor.se/rum/mattor-till-vardagsrum/bexley-vinrod-handvavd-matta-med-lugg.html. Fårskinnet skulle vi använda i barnens kudd- och myshörna i vardagsrummet!

Vicktoria Murawska

Min snart 16 månaders dotter älskar att leka med olika leksaker på golvet och även läsa. Detta fårskinn hade värmt extra skönt och varit mysigt och mjukt samtidigt för henne :) Samtidigt som jag tycker att det är väldigt snyggt!

tycker Zebramattorna är väldigt snygga! https://www.kilandsmattor.se/zebraskinn-monstrat-koskinn-686.html

mvh
Vicktoria
http://instagram.com/vicktoriamurawska

Johanna Arntzen

https://www.kilandsmattor.se/metro-silver-handvavd-ullmatta.html önskar mig absolut en fin ullmatta som denna till jul (och tusan vad härligt att hitta en sådan här bra nätsida med bara massa fina mattor!)

Om jag hade vunnit detta flotta fårskinn hade det kommit gott till användning som värmande underlag till min lilla bebis som kom till världen för en månad sedan. Haft det på soffan, golvet, i vagnen och i sängen, perfekt för att hålla värmen runt henne. Samtidigt är det ju så otroligt fint och det skadar ju inte!

Sofia

https://www.kilandsmattor.se/shansi-farskinn-ljusgra-snowtop.html

Jag älskar fårskinn och om jag vann denna lyxiga vinst skulle det få pryda en korgkista i vårt sovrum som jag just nu håller på och fixar om lite i 😍😍 håller tummarna för vinst 🌟

JUNITJEJ

Min favorit: https://www.kilandsmattor.se/shansi-farskinn-vit-snowtop.html

Vinsten skulle vara perfekt för oss! Vi har kalla golv och därför skulle det vara fantastiskt om man vann denna vinst för att stoppa bara fötter på dessa på morgonen. Jag hade alltså lagt denna matta på min sida av sängen.

Olivia

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html

Om vi har turen att vinna skulle detta fina fårskinn få pryda en röd, sliten ärvd gungstol som vi har i vardagsrummet, där skulle den passa perfekt!

Anonym

Jag skulle absolut ha det här hemma så mitt lilla barnbarn kan ligga på det när hon är här😘

Marianne A

https://www.kilandsmattor.se/lindesberg-bomullsmatta-40699.html

Fårskinnet skulle jag sitta på i soffan när jag kurar ihop mig med en bra bok.

Stellan

https://www.kilandsmattor.se/agadir-handvavd-ullmatta.html
Vi har inte så mycket värme hemme, jag skulle använda den till soffan för att mysa när det är iskallt ute...

Fru P

https://www.kilandsmattor.se/fox-and-friends-barnmatta.html Hoppas verkligen på att vinna detta då jag skulle lägga det son en väldigt vacker och skön dekoration på vår soffa 😍

Per

https://www.kilandsmattor.se/trafik-bilmatta.html

Min fru skulle få sitta på skinnet när hon ammar vår son.

Violino

Jag älskar alla fårskinn/lammskinn, speciellt de i silvergråa vackra färger! Om jag ska välja något annat än alla vackra fårskinnen från Kilands mattor, så är det den här, zebraskinn är också jättefina;
https://www.kilandsmattor.se/zebraskinn-monstrat-koskinn-686.htlm

Om jag skulle ha den stora lyckan att få vinna det fina fårskinnet, vet jag precis var jag skulle ha det! Är väldigt frusen av mig och bor i norra Sverige där vi har riktigt kallt och snöigt! Jag skulle nu i vinter ha fårskinnet i favoritfåtöljen så fårskinnet får värma mig när jag läser en deckare, kikar på TV eller njuter av eftermiddagsfikat! I sommar ska fårskinnet ligga i vilstolen på altanen, så jag kan njuta av sköna (ibland något svalna!) sommarkvällar!

Jenny

https://www.kilandsmattor.se/frost-olof-sven-barnmatta-41159.html älskar när barnrummet är lekfullt!

Drömmer om en fårskinnspläd i en vacker rottingfåtölj ❤

Ulrika

Https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-morgra.html
Om jag skulle vinna detta fantastiskt fina fårskinn skulle jag, familjen, släkt & vänner använda detta i alla möjliga tillfällen. En kall vinterdag ute vid en öppen brasa, i bilen när det behövs lite extra värme för bak & rygg, vid lyxiga tillfällen inomhus när mysstämningen behöver nå sin maximala topp ♡ Fantasin har inga gränser tänker bara att med fårskinnet blir vardagen & högtiderna av högre kvalité 🙏

Ulrika

Https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-morgra.html
Om jag skulle vinna detta fantastiskt fina fårskinn skulle jag, familjen, släkt & vänner använda detta i alla möjliga tillfällen. En kall vinterdag ute vid en öppen brasa, i bilen när det behövs lite extra värme för bak & rygg, vid lyxiga tillfällen inomhus när mysstämningen behöver nå sin maximala topp ♡ Fantasin har inga gränser tänker bara att med fårskinnet blir vardagen & högtiderna av högre kvalité 🙏

tova

min soffa har sett sina bästa dagar och mår bäst av att gömmas under kuddar och filtar, ett mysigt fårskinn skulle piffa upp den en hel del...
Hittade en väldigt färgglad rund matta som jag gillar
https://www.kilandsmattor.se/bukett-svart-multifargad-handknuten-matta.html

Jenny

Jag älskar verkligen denna!! https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html
Jag skulle ha den i soffan, dock tror jag inte att jag kommer att få ha den själv... Allan, vår katt, kommer med ALL säkerhet att ta denna i beslag... Men han ska ju sova som den kung han är! <3

Helena R

www.kilandsmattor.se/agadir-offwhite-ryamatta.html
Jag skulle använda försvinner i soffan för både fin inredning och till allt God i soffan med familjen och djuren ♡

Anna-Karin Andersson

Äntligen (snart) farmor vore underbart att förära min blivande "älskling" detta fina skinn

Isabelle

https://www.kilandsmattor.se/pingvin-barnmatta.html - tveklöst favoriten, älskar pingviner!
Skulle lägga fårskinnet i fåtöljen som står vid kaminen, värmer gott såhär i vintertid

Therese

https://www.kilandsmattor.se/skinn-och-hudar/farskinn/dubbelt-lockigt-farskinn-30227-silvergra.html, Perfekt i dotterns rum 💕

Berit Söllwander

Favorit: https://www.kilandsmattor.se/sunset-vit-handtuftad-bambumatta-40059.html
Ett fårskinn i favoritfåtöljen i lilla kolonistugan skulle värma gott i kalla vår- och höstkvällar.

Sofia

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-naturgratt.html Favoriten! Ser framför mig hur den skulle pryda farmors vackra gamla vita gungstol som jag har tänkt fixa till inför bebis ankomst❤

Anonym

https://www.kilandsmattor.se/rhonda-rosa-handvavd-matta-med-lugg.html En av favoriterna. Det var många fina mattor och svårt att välja! Fårskinnet skulle min chihuahuakille Elvis på 12.5 år få rulla på och gosa (med mig) på. God jul! Charlotta charlottina.lar@gmail

Anonym

https://www.kilandsmattor.se/rhonda-rosa-handvavd-matta-med-lugg.html En av favoriterna. Det var många fina mattor och svårt att välja! Fårskinnet skulle min chihuahuakille Elvis på 12.5 år få rulla på och gosa (med mig) på. God jul! Charlotta charlottina.lar@gmail

Victoria

Åh, jag skulle vilja lägga fårskinnet i min fåtölj där jag sitter och stickar. Man blir lätt lite småfrusen när man sitter still och stickar ett par timmar så det varmt och gott att sitta på. Givetvis länkar jag till ett fint skinn som också står på önskelistan; https://www.kilandsmattor.se/farskinn-gotland-21.html

Anna-Karin Andersson

https://www.kilandsmattor.se/media/catalog/product/cache/1/image/1500x/c65b318529c4db3e8fa7983ac6940b84/f/a/farskinn_brunt2_f.jpgQ äntligen (snart) farmor för första gången och det vore underbart att förära min blivande "älskling" med detta fina skinn!

Camilla D

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html Å jag skulle lägga min fårpläd i soffan. Det är både snyggt och värmande när det är minusgrader ute. 👌

Camilla D

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html Å jag skulle lägga min fårpläd i soffan. Det är både snyggt och värmande när det är minusgrader ute. 👌

Anonym

Den här! .

Cilla

12 hours ago

https://www.kilandsmattor.se/isphahan-vit-konstsilkesmatta-39832.html

Till vardagsrummet som just nu har sambons porrfilmsröda hemska murriga matta...

Mira

Jag hade haft fårskinnet på golvet nedanför min säng så mina frusna fossingar får nått gott o ställa sig på när man går upp ur sängen en kall vintermorgon.
https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-morkgra.html

Mikaela

https://www.kilandsmattor.se/1-5-ihopsytt-lockigt-farskinn-301599-svart.html
Byggde en balkongsoffa i våras (går Finsnickeriutbilning) och den här skulle gärna få bo där ute tills det blir lite varmare igen! Tänk att sitta där en solig vinterdag med en kopp te i händerna. :)
Fårskinnet man kan vinna skulle jag ha i min favoritfåtölj för att kunna mysa ner mig lite extra.

Maria

https://www.kilandsmattor.se/pool-gra.html
Det skulle jag jättegärna ha i vårt annex på landet, där saknas ett fint, mjukt och snyggt skinn. Är rätt säker på att vår Field Spanieltik skulle älska det:)

sandra

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html
Som den fårskinnsälskare jag är passar vinsten mig utmärkt som favorit.

Om fårskinnet skulle hamna i mitt hem skulle den få prydas med både frusna människo- och hund-rumpor, samt givetvis vara en oslagbar inredningsdetalj i vårat lilla bo. *Hoppas hoppas*

Ellen

https://www.kilandsmattor.se/stonehenge-svart-bomullsmatta.html

Om jag vann skulle jag smycka min fina gungstol som min farmor haft :)

Camilla

https://www.kilandsmattor.se/bokhara-2-ply-bla-305-x-202-cm-42221.html Snygg matta, perfekt till vardagsrummet! Det här vill jag vinna till min syster, som precis opererat bort ena bröstet. Jag vill visa hur mycket hon betyder för mig!

Anna Berg

Åh wow, vilken vinst ✨i februari flyttar vi till hus. Jag kan verkligen se mig den i vårat blivande vardagsrum. Där skulle den få ligga över en stor rund sittpuff, matchande till våra gråa howardsoffor. Både snyggt och skönt. På den skulle jag vilja sitta och mysa med en kopp kaffe eller varm choklad samtidigt som veden sprakar i brasan.
Skulle bli så glad över en så fin vinst.

Gillar även deras fårskinn till vagnar. Det är ju perfekt till de små under vinterns kyliga promenader ❄️

Anna Berg

Åh wow, vilken vinst ✨i februari flyttar vi till hus. Jag kan verkligen se mig den i vårat blivande vardagsrum. Där skulle den få ligga över en stor rund sittpuff, matchande till våra gråa howardsoffor. Både snyggt och skönt. På den skulle jag vilja sitta och mysa med en kopp kaffe eller varm choklad samtidigt som veden sprakar i brasan.
Skulle bli så glad över en så fin vinst.

Gillar även deras fårskinn till vagnar. Det är ju perfekt till de små under vinterns kyliga promenader ❄️

Jonas R

Den här blev min favorit https://www.kilandsmattor.se/lumbini-rod-handknuten-matta.html

Jag är alltid så frusen av mig om vintern så jag skulle använda det till att svepa om mig för att hålla värmen när jag sitter i soffan och myser!

Sofie

Världens bästa matta är utan tvekan denna https://www.kilandsmattor.se/york-svart-entrematta-pa-metervara-40819.html, vi har köpt den och "klätt" in hela hallen både hemma och i förstugan/spiketältet (hus till husvagnen). Oerhört praktisk när man drar in skitiga skor och snöiga barnvagnar. Så det får bli min favoritprodukt.

Skulle jag vinna skinnet skulle jag ha det till barnens pulka, vagn och varför inte i skoterpulkan. Utmärkt värmande underlag för kalla rumpor i vinter:)

Malin

Detta är favoriten: https://www.kilandsmattor.se/4-set-långvarigt-farskinn-10422-ljusgratt.html

Familjen har köpt ett härligt gammalt hus,
en riktig träpärla med takhöjd och magnifikt ljus!
Ljuvligheterna fortsätter när vi öppnar dess dörr
och möts av en vildvuxen trädgård med anor från förr
Jag vet dock inte vad tidigare ägare haft för inredningsinspiration,
här möts 70-talsgolv, 90-talstapeter och furu i kombination!
Vi ägnar dagarna åt diverse små och stora renoveringsbestyr,
det är helt klart ett nytt kapitel -ett spännande men frustrerande äventyr!
Ett förskinn likt detta skulle dock verkligen sätta pricken över i:et
på soffan i vardagsrummet, där vi tar igen oss efter renoverinslivet :)

rogerthecat.blogg.se

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html jag har köpt en ny bänk till balkongen där jag skulle ta med den ut. Även om det är vinter tycker jag det är mysigt att sitta där ute med en varm kopp choklad. /Camilla

jenny olsson

https://www.kilandsmattor.se/isphahan-vit-konstsilkesmatta-39832.html
Jag har satt upp en bänk på berget bakom huset. Dit går vi på utflykt med kidsen och grillar korv!
Det hade vart himla mysigt att sitta på ett mjukt och värmande fårskinn!

Therese

Min favorit är definitivt:
https://www.kilandsmattor.se/palett-handknuten-matta.html
Fantastiska färger!

Det lockiga fårskinnet skulle ligga på min fotpall till fåtöljen framför brasan. Där sitter jag mest, och där skulle det ge njutning både för kropp och öga!

Anna

https://www.kilandsmattor.se/isphahan-vit-konstsilkesmatta-39832.html alltså hur snygg är inte den här mattan 😍 skulle kunna ha den mattan i varje rum i huset! Det snygga fårskinnet skulle jag lägga på vår extra bänk i vardags rummet. Så att gästerna har något varmt o skönt att sitta på.

Annica haglund

Neo elefant matta (kunde inte länka) i skinnstolen i min bil den är bedrövligt kall.

Annica haglund

Neo elefant matta (kunde inte länka) i skinnstolen i min bil den är bedrövligt kall.

Annica haglund

Neo elefant matta (kunde inte länka) i skinnstolen i min bil den är bedrövligt kall.

Belinda

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html

Dagens vinst är verkligen min favorit! Jag som nyligen fått mitt första barn skulle bli överlycklig att kunna ge henne ett fårskinn- bra för miljön, för huden, för värmen- och kylans skull. Den är grym året runt, i pulkan, i vagnen, i soffan och på golvet när det är dags för lek. Värmer även mammans rumpa när det är dags för amning ute på en bänk under vinterpromenaden :)

Annette Jönsson

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html Skulle ha den i dubbelvagnen då vi numera har två barn som ska hållas varma.

Annette Jönsson

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html Skulle ha den i dubbelvagnen då vi numera har två barn som ska hållas varma.

Åsa

https://www.kilandsmattor.se/cortez-brons-handvavd-ullmatta.html

Gillar denna marokanskinspirerande ullmatta i härligaste gult!

Om jag har turen att vinna fårskinnet ska det få ligga och vara snyggt över fläcken i soffan som kom till när mitt vattnen plötsligt gick för ett år sedan. 😂

Allt gott!
Åsa

Deniselindholm@live.se

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-morkgra.html

Fårskinnet skulle användas i barnvagnen till våran lilla pojke som snart kommer 😍

Mia Korch

Fårskinnet är riktigt användbart när man har en liten tös här hemma, i pulkan, i barnvagnen, framför brasan och i myshörnet i lekrummet hade den använts flitigt.

Förutom det underbara fårskinnet älskar jag deras barnmattor, https://www.kilandsmattor.se/sky-road-vit-barnmatta.html hade passt perfekt i barnrummet.

Alma

https://www.kilandsmattor.se/gjall-beige-handvavd-matta-med-lugg.html
Jag skulle ha fårskinnet i vagnen som sittdyna.

Anna

Vilket vackert fårskinn från Kilandsmattor! Det skulle passa perfekt i vår vita korgstol i sommarstugan! En annan favorit på Kilandsmattor är denna: https://www.kilandsmattor.se/spagio-ljusgra-ryamatta.html

Åse

https://www.kilandsmattor.se/holbox-multi.html gillar jag mest! Färgglad, luftigt uttryck, livfull!
Om jag blev den lyckliga vinnaren av fårskinnet, skulle det få ligga över mörkbruna läderfåtöljen KS från OX DANMARQ! Det perfekta paret!

Becky

I nyinflyttad vardagsrummet,på gungstolen!
https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html

Anonym

Den här mattan är jättefin https://www.kilandsmattor.se/lindesberg-bomullsmatta-40695.html Jag skulle vilja ha den fina vinsten i en fåtölj.

Amanda

https://www.kilandsmattor.se/velvet-tencel-pale-dogwood-handvavd-matta-med-lugg.html
Denna fina matta är helt klart en favorit, älskar färgen!
Jag skulle faktiskt lägga fårskinnet på min soffa, dels för att det är en snygg inredningsdetalj men även mysig att bara vila på 😊

Rebecka

Den skulle såklart ligga i barnvagnen 😍❄️ En annan favorit är också https://www.kilandsmattor.se/agadir-offwhite-ryamatta.html.

Rebecka

Den skulle såklart ligga i barnvagnen 😍❄️ En annan favorit är också https://www.kilandsmattor.se/agadir-offwhite-ryamatta.html.

Lisa Norrman

https://www.kilandsmattor.se/spagio-gra-ryamatta.html

Skulle ha skinnet i minstingens barnvagn

Anonym

Gillar det här fina fårskinnet: https://www.kilandsmattor.se/shansi-farskinn-svart-snowtop.html
Om jag vinner kommer jag att ha vinsten att sitta på när jag mediterar. Finns inget skönare material att sitta på. ❤️
/Grethe

Marie

https://www.kilandsmattor.se/4-set-langharigt-farskinn-10422-ljusgratt.html

Om jag vann skulle jag lägga fårskinnet i besöksstolen på mitt kontor så att jag får alla kunder att känna sig extra varma och välkomna :-)

Elin Boden

https://www.kilandsmattor.se/hopscotch-svart-barnmatta.html
Välja en favorit kan bli svårt, men är man mamma är det lätt hänt att snubbla in på barnkategorier fort. Förälskade mig i denna matta, så funderar på om det inte är absolut nödvändigt för sonen att få en till julklapp? Jag hade dock behövt detta fårskinnet i julklapp efter dess att sonen fått slita ut dem andra i pulkabacken. 😍

Anna

https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html

Mitt gamla fårskinn har på grund av slitage fått flytta ut till lillskrutts nya lilla pulka. Ett nytt fint fårskinn hade varit på sin plats för att piffa upp min lilla läshörna i min WiC som är under uppbyggnad. Mysigt att sitta på kalla kvällar som kommer nu med en varm kopp kaffe och en bra bok.

Johanna S

Jag har suktat efter samma skinn som dig så jag väljer helt klart just detta https://www.kilandsmattor.se/lockigt-farskinn-silvergratt.html

Jag hade haft det i vagnen nu när det börjar bli kallt. Bara det bästa är nog för mina små! 💕

Svar: GRATTIS! Du vann! Du har mail!
Liw - FINA LYAN

Ulrika Armano

https://www.kilandsmattor.se/skinn-och-hudar/farskinn/dubbelt-lockigt-farskinn-30227-silvergra.html
Åh!! Ute i sista sekund- men en trogen följare:) älskar detta skinnet. Har velat köpa det länge till min minsting- hon älskar allt mjukt och skulle gå bananas om hon fick ett riktigt mjukt skinn att mysa med. Ser så gott ut när hon gosar och myser med sina luddiga vänner. Då vår golvvärme inte fungerar är huset väldigt kallt nu på vintern och just därför hade ett fårskinn gjort extra stor nytta!!

Ulrika Armano

https://www.kilandsmattor.se/skinn-och-hudar/farskinn/dubbelt-lockigt-farskinn-30227-silvergra.html
Åh!! Ute i sista sekund- men en trogen följare:) älskar detta skinnet. Har velat köpa det länge till min minsting- hon älskar allt mjukt och skulle gå bananas om hon fick ett riktigt mjukt skinn att mysa med. Ser så gott ut när hon gosar och myser med sina luddiga vänner. Då vår golvvärme inte fungerar är huset väldigt kallt nu på vintern och just därför hade ett fårskinn gjort extra stor nytta!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress