mytasteswe.com

LUCKA 10
 Vinst
Omaggio vas från Kähler (3-pack) värde 399 kr
 
 
 
Tävlingsregler
Gilla det här inlägget genom att klicka på ♥:at längst ner
- Ge ditt bästa tips på vad man kan använda vaserna till 
 
 
 
Luckan är öppen i 24 timmar, dvs. tills imorgon 11/12 2017 07:59. Vinnaren presenteras här på bloggen efter att den är utsedd av mig och Bluebox. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
 
 
Michaela Öhman

Dessa vaser är ju så fantastiskt fina, dessa har nog väldigt många användningsområden. Skulle jag vinna skulle dessa få stå på hallbänken med några snygga plastblommor i.

Isabelle

Bukett i miniartyr i en, blockljus på stenar i en och den sista som pennställ på skrivbordet

Fröken M

Nu till jul skulle jag stoppa in grankvist i varje och hänga små röda julgranskulor i !
Det skulle bli perfekt som dekoration på julbordet :)

Elina Söderberg

Jag tycker de är som finast när man använder de som vaser med blombuketter i! Grymt pris, Absolut älskaaaar dessa vaser :)

Anne-Mari

Som en kuvertvas med en liten grankvist i, vid juldukningen!

Olivia

Enstaka snittblommor eller gröna blad och kvistar (gärna eucalyptus) - ser så himla fint ut i miniatyr vaser! Och nu under juletider skulle jag sätta in några få och fina kvistar med röda bär ✨

Ludvig Sandström

De skulle utgöra en fantastiskt fin julklapp till min kära mor, så får hon även ha kontroll över vad som ska stoppas i dem. Tror hon gör det mycket bättre än mig!

joanna

till tulpaner det är mina favorits blommor !!

Anna

Jag skulle, som flera andra här i kommentarsfältet, använda dem till bordsdekoration nu till jul. Jag skulle stoppa ner en grankvist ihop med en mistelkvist i vardera vas och ha på matsalsbordet. God Jul önskar jag och min familj!

Annika Andersson

Perfekta små söta vaser att sätta räddade blommor i hela vår/sommar/höstsäsongen. Jag lyckas ofta bryta av blommor när jag rensar ogräs nämligen... :D

Anonym

Skulle så gärna vilja vinna dessa till vårt soffbord här hemma. Vore helt perfekt med rös blommor till jul eller snart när tulmpantiderna inleds! Skulle verkligen passa perfekt här

liselotte

Nu innan jul skulle jag ha dem till fina juldekorationer, med tulpan, grankvist tex.

Anna K

Amaryllis som snittblomma är verkligen snyggt och juligt! Det skulle jag sätta i vaserna till jul. Perfekt i dessa snygga vaser. <3
Sen kan man ju använda själva vaserna till så mycket annat kul, spargris, pennställ eller som det kanske är tänkt.. som vas åt årets alla olika vackra blommor.
God Jul!

norrbotten emma

Så fina vaser! Jag är med!
Gillat på hjärtat!
Mitt tips är att lägga en grankvist tillsammans med en julblomma och knuta sedan ett rött band runt vasens topp! =) Sen ha som fin dekoration på matbordet och på serverings bordet =) Underbart fint de hade blivit!
Hoppas min första vinst trillar in snart =)

Kram

Anonym

Snittblommor eller tomma då dom är otroligt vackra i sig själva.

Anonym

Dessa vaser är så fina att ha snittblommor i, en vas i badrummet, en på köksbänken och en i hallen hade jag haft. Att ha en liten blomma framme gör så mycket för rummet! Speciellt när vasen är såhär vacker också.

Anonym

Jag hade satt någon snittblomma/blad eller behåll dom tomma då de är så vackra i sig själv.

Carina

Jag skulle ställa dem på matsalsbordet med några gröna kvistar i. Vaserna skulle passa perfekt tillsammans med resten av bordsdekorationen, eftersom jag i år ska ha temat vitt/silver.

Anonym

Så fina! Jag skulle använda dessa minivaser som en vas, en förvaring för smågodis (hårda godisar- inget som kladdar:) och till sist en ljushållare, skulle bli så fint tillsammans alla tre 😍

Emma N

Namnet försvann igen! Men min kommentar: Så fina! Jag skulle använda dessa minivaser som en vas, en förvaring för smågodis (hårda godisar- inget som kladdar:) och till sist en ljushållare, skulle bli så fint tillsammans alla tre

Sofia

Dom är perfekta som dom är men även med vårens första lilla blomma i. Och till blommor som barnen har plockat, dom brukar inte ha så långa stjälkar ;)

Anna Bäckman

De är så vackra i sig själva, så jag skulle främst ha dem som vacker dekoration. Till jul skulle jag sätta en lite grankvist i varje vas, för at få en klassisk och stilren juldekoration.

Sanna

Åh, vad snygga vaser! Har faktiskt spanat in ett par liknade tidigare, men dessa var ju t o m snyggare! Dessa hade nog passat utmärkt på flera sätt då det går att utnyttja till fler än en sak vilket gör det perfekta.

Exempelvis:
- Förvaring för sminkpenslar, sminkpennor och kanske t o m läppglans.
- Förvaring för pennor, linjaler och penslar till hobbyrummet.
- Som en enkel och fin vas på middagsbordet med diverese blommor efter säsong.

Kram Sanna

Anonym

Åh så fina! Jag skulle använda vaserna till att vattenrota sticklingar av Palettblad som jag sedan planterar och låter växa sig stora och vackra. Superkul hobby också! Glad tredje advent!

Julia

Det är så fint att sticka ner varsitt färgat kronljus i dem som man knyter ett litet sidenband runt längst ner mot vasen!

Belinda

Åh, jag skulle sätta amaryllis som snittblommor i vaserna såhär i juletider. Och så skulle jag virra en liten smakfull ljusslinga i varje "stamm". Sedan skulle vaserna stå och vara vackra på matsalsbordet och ljusa upp stämningen.

Elin Pettersson

Så här års kan man sätta grenar i vaserna och pynta dem med julkulor, änglar eller vad man nu vill :)

Anonym

Som vackert stilleben, som ljusstake, som vas för blommor och blad. Som skön konst att bara njuta av färg och formen av.

Annika Gustafsson

I dessa fina skulle jag ha en snittblomma i varje ...beroende på årstid vilken man väljer..Enkelt är vackrast!
Bara vaserna är ju en prydnad i sig !

Yasmine

De är så vackra så de skulle stå framme hela tiden men jag skulle använda dem när jag bjuder på fika.
Mjölk i en
Socker i en
Baileys i en
Mina väninnor och jag älskar att göra vårt fika till någonting extra.

Jag har världens gulligaste lilla minidiskborste också som skulle rengöra insidan.

Maria H

Antingen med en grankvist eller videkiss i eller bara som dom är är så fina

Anonym

Åh, dessa är så förbaskat fina. Jag hade pyntat dem med små snittblommor. :)

Frida E.

Jag skulle placera sånna där krumilur torra och avskalade grenar som jag inte har en blekaste aning vad de heter :)
Men i dessa skulle jag hänga små julkulor, vi har små röda men även små liknande discokulor som skulle bli riktigt snyggt!

Anonym

Helt perfekta till alla fina buketter som de fyra barnen och alla deras vänner kommer in med året runt.

tova

Tulpaner, så billiga att man har råd att köpa ofta och så väldigt vackra med alla sina färger

Anonym

Gillar att gå ut i trädgården och klippa några kvistar från granen eller till hösten rönnbären :D

Violino

De så utsökt vackra vaserna är så fina i sig, att sätta de tillsammans på en spegelbricka vore vackert! Tycker om att plocka in från naturen, nu i juletid skulle det vara fint med små kvistar av lingonris och blåbärsris där bären sitter kvar och att pryda vaserna med.
Till sommaren skulle jag nog sätta små buketter av blåklint, gul tagetes och vit malva i var sin vas, tillsammans i grupp blir det jättevackert på till exempel matbordet!

Önskar en fortsatt fin 2:a Advent!🌟🌟

Svar: GRATTIS! DU vann! Maila mig på finalyan@live.se
Liw - FINA LYAN

Jerker

Det bästa är från vår egen trädgård, inte sällan bland de blommor som anses vara ogräs :)

JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma

wow alltså dom är sååå fina. jag skulle köpa 3 st gröna växter och stoppa i - en för tro, en för hopp och en för kärlek. något jag verkligen behöver påminnas om just nu. att allting blir bättre bara man tror och hoppas på kärleken

Malin Öhlund

Jag skulle ställt dem på fönsterbrädan i vardagsrummet med några fina grankvistar i nu under julen.

Anna


Vid findukningen: en likadan blomma i varje vas, placerade med jämna mellanrum på bordet!

Sara Källström

Helt fantastiska vaser!!!
De är så små och fina så jag hade nog haft som mjölkanna..eller sätta små snittblommor i...eller pennor vid datorn..eller varför inte lite doftolja och en pinne i så det kan sprida sig i rummet! :-)
Glad 2:a advent!
Mvh Sara

Anonym

Jag håller mig till fuskblommor (för jag har en gåva för att ta dö på levande blommor 💐)

Maje

Åh så fina! Så här i juletid med en grankvist och kanske en liten dekor i form av en liten julpumpa, kula alltså. Kanske ett band i rött och guld och kulan i samma färg.

Karin

Jag älskar blommor men älskar pinnar desto mer! Sen får det gärna vara barr, löv eller bär på pinnarna men det är absolut inget måste! Pinnarna är så fina ändå i sin enkelhet! Och när vaserna ser ut som dessa vaser så blir det extra elegant när man låter dem få behålla den delen av uppmärksamheten som de förtjänar :)

Matte #1

De här gillar jag och perfekt då jag och min kille precis flyttat in i vår nya lägenhet och inte äger en vas. Jag skulle pryda dem med blommor efter årstiden. Så till jul kanske det rentutav skulle bli en grankvist med en juldekoration!

Marie

Vi skulle verkligen behöva ha in lite mer grönt i vårt badrum och dessa passar perfekt både storleks och designmässigt till att sätta ett grönt blad i på tvättstället!

Tingeling

Men så snygga!'

Hade ställt dem på mitt sminkbord, haft sminkborstar i en av dem, satt plast rosor i den andra och den tredje hade jag planterat min älskade avokadoträd i då han växer så långsamt så skulle han kunna bo i den i några år.

Annika - drömmen om 11 barn

Jag skulle ställa dom tre vaserna tillsammans, med tre rosor i varje vas. Enkelt, blir inte för mycket, och ger ett harmoniskt intryck kan jag tro. Det är vad jag ser framför mig iallfall <3

Ett annat alternativ är i vårt vita, ljusa badrum som man kan skåda i min blogg. Nyrenoverat och LJUUUUUST! Maken pratar om gröna växter av någon variant där inne men jag har inte riktigt nappat. Med dessa fräscha, underbara små vaser kan jag tänka mig någon grön kvist och ha där inne <3

Becky

Kanske inte den vanligaste lösning men jag skulle förvara mifna penslar i olika storlekar!

Becky

Kanske inte den vanligaste lösning men jag skulle förvara mina penslar i olika storlekar!

Camilla

Jag skulle vilja ha vass i dem. Bor precis vid sjön och tycker faktiskt att vass är väldigt snyggt!

Katarina

Blommor efter årstid skulle jag ha i dom, eller bara gröna blad vilket skulle bli väldigt fräscht

qat

Jag skulle sätta ett par grankvistar i den och hänga på lite dekorationer...eftersom jag som har en massa katter inte kan ha gran. Den välts, allt förstörs och katterna kan skada sig väldigt illa.

Therese

De är såå fina! Har länge tittat på den större modellen men dessa tre tillsammans skulle ju nästan bli ännu bättre. Nu i juletider så tänker jag mig grankvistar i på matbordet, men annars små snittblommor i under året och härliga gröna växter. Finns så mycket fint man kan ha i.

Anonym

Har köpt dessa vaser så många gånger, i present till andra :/ tycker dom är superläckra, men är dålig på att "unna" mej själv :) hade ju varit fantastiskt att få dessa!

Anonym

Jag skulle förvara blommor, sminkborstar och penslar i mina!

Petra E

Dom är så fina bara som dom är eller bara med enkla gröna kvistar.

Anneli

Nu till jul skulle jag stoppa in grankvistar i dem och hänga något rött i. I vår skulle jag har björkris/tulpaner i.

Johanna E

Kählers Omaggio är vasarnas vas,
byter dem gärna mot den som gick i kras.
Ett litet felsteg och då,
vasen blev till många bitar små.
Men det är sånt som kan hända,
och känslorna kan snabbt vända.
För tänk om jag dessa skulle få,
skulle med hästlängder den gamla slå!
Så otroligt fint med några små,
för att i en grupp på bordet stå.
Går att dela upp en bukett i flera,
för att blommor i hela hemmet addera.
Men också fina att ha precis som de är,
när de svarta ränderna den så vackert klär.
Men går även att ha på skrivbordet med en penna,
ja, möjligheterna är stora med denna!

Glad andra advent! <3

Mattias

När det nu börjar nalkas mot juletid
skapar grankvistar extra atmosfär och frid!
Att presentera dem i Kählers vaser sätter pricken över i:et
och förgyller julaftonslivet!

My Thulin

Som pennställ :D på kontoret , eller till sminkborstar :D

Anonym

Nu till jul hade jag satt i grankvistar i dessa små, vackra vaser. Annars hade jag satt i gerbera-, ros- eller hortensiakvistar.

Elin

De är superfina bara som de är! Men buketter i alla de slag, eukalyptuskvistar eller varför inte bara en stjälk amaryllis så här till jul. ;)

Amanda

Fint med olika blommor i jämte varandra!

Anonym

Jag tycker de lämpar sig bäst till småbuketter, kvistar eller liknande. Men de är ju såklart fina bara som de är också. Eller så går man utanför boxen helt och använder de som ställ till pennor, pysselgrejer, diverse småpryttlar eller som små godisgömmor 😍

Anna Johansson

Färska blommor eller annat från naturen,
fina penslar och pennor för kreativiteten,
en får bara stå där och vara fin, på hedersplatsen.

God jul!

Marike Wikström

När min pappa levde så plockade han varje år den första tussilagon han såg och gav till mamma. Sedan han gick bort så har mina barn följt den traditionen. Skulle alltså spara en av vaserna och ge till henne med årets första tussilago. De andra två skulle jag ha själv och fylla med doftolja och ha små pinnar i som sprider väldoft där de står

Larsson

Tussilago

Isabelle Hedström

Åh jag dör för dessa vaser! De hade blivit så himla fina i min nya lägenhet, med vita liljor i!

Sofie Altuntas

Jag skulle använda dem till att ha blommor i. Nya färska blommor varje vecka.
Mina köksmöbler går i vitt så dessa skulle bli en välkomnad julklapp-

Eva-Lena

Förutom att ha diverse blommor i dem skulle jag kunna tänka mig att ha dem i badrummet med doftpinnar i.
De är så snygga i sin enkelhet så egentligen behöver man inte ha någonting i dom.

Anna L

nu i advent till grankvistar och blåbärsris och en fin lilja

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress