mytasteswe.com

LUCKA 14
Vinst
Presentkort på Woodlii, värde 2000 kr
 
Woodlii är ett varumärke som säljs på Jollyroom, det finns allt från leksakskök till sandlådor. Ja, allt som ett barn kan tänkas önska sig!
 
 
Tävlingsregler
- Gilla det här inlägget genom att klicka på ♥:at längst ner
- Berätta i en kommentar till det här inlägget vad du skulle använda presentkortet till om du vann
 
 
 
 
Luckan är öppen i 24 timmar, dvs. tills imorgon 15/12 2017 07:59. Vinnaren presenteras här på bloggen efter att den är utsedd av mig och Jollyroom. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
Erika

Eftersom Lilleman har fått ett lekrum av oss så finns det såklart plats för massa leksaker :) Om jag vann så skulle jag bland annat beställa en saccosäck. Resten får han själv vara med och bestämma vad som ska klickas hem ;)

Erika

Eller förresten! Hej igen :) Det här skulle ju vara toppen till vår lilla snickare: https://www.jollyroom.se/leksaker/lilla-hemmet/leksaksverktyg/woodlii-arbetsbank-med-tillbehor

Jill

Det där stora vita leksaksköket. Länge velat köpa ett kök till mitt barnbarn. Detta vore perfekt för då kan vi pimpa det tillsammans

Michaela Öhman

två små busfrön som älskar att bygga och stoja så med denna vinst skulle de få arbetsbänken de gärna vill ha av tomten i julklapp :)

Michaela Öhman

två små busfrön som älskar att bygga och stoja så med denna vinst skulle de få arbetsbänken de gärna vill ha av tomten i julklapp :)

liselotte

Så fina saker. Jag skulle använda presentkortet till inredning åt mina barnbarn i deras nya rum. De har precis flyttat till större lägenhet där de fått egna rum, så det är lite tomt i rummen, så en vinst här skulle vara perfekt

Annika Andersson

Jag skulle köpa cyklar till ett syskonpar jag känner där föräldrarna inte har så mycket pengar. Skulle ge både mig och dom glädje. <3

Anonym

Om jag vann presentkortet skulle jag köpt en klädstång till min dotter och ett tågbord till min dotters kusin

Cilla

Åh vilken supertoppenfantastisk presentkortslucka!! Jag hade haft galet toklyckliga barn om jag kunde klicka hem "Woodlii Picknickbord Sand & Vatten, Brun" och "Woodlii Saccosäck Fuzzy Svart" till dem!
Håller tummarna stenhårt för tur och lycka, för det här vore verkligen en drömvinst! :D

Anonym

Det finns många barn här som skulle älska att få ta del av denna underbara lucka. Men exakt vad som skulle köpas det kan jag inte bestämma nu

Sofie Tegvall

Vilken rolig vinst! Min dotter delar lekstuga tillsammans med grannflickan och om jag skulle vinna så skulle jag köpa inredning till deras lekstuga, just nu är det en affär som vi får gå och handla i. Mycket bra affär, jag kan handla för 500 kr och få 2000 kr tillbaka i växel.:) Men om det är affär som de fortfarande vill ha vet jag inte, just nu är det mycket kring byggande så kanske blir det en liten snickarbod vi gör iordning för vinsten!

Ajjeex

Då vi väntar vårt första barn hade denna luckan passat kanon! Dax och inhandla massa kul till vår lilla kille :)

Cecilia E. Ny

Jag skulle köpa leksaker och inredning till lillemans rum som han ska få när han flyttar ut från mammas och pappas sovrum.

Ellen

Åh jag skulle köpa fina saker till dotterns kök! Hon älskar att laga mat så det hade verkligen gått hem 😊

Jonathan Wictorén

Min syster ska föda en pojke som ska heta Adam i april. Hon skulle bli så glad av att få lite extra pengar att köpa för inreda barnets rum och införskaffa leksaker. Som det ser ut nu så har dem inte kunnat köpa så mycket än, så detta skulle kunna bli årets julklapp till dem och lille Adam :)

Tommy

Oj va mycket coolt!

Jag har en fotbollstokig kille så fotbolls fåtöljen känns gjuten, sen finns det väl inga barn so tackar nej till en schysst sandlåda så den skulle klickas hem direkt.

https://www.jollyroom.se/barnrummet/barnmobler/sittmobler/fatoljer-soffor/woodlii-fatolj-fotboll-vit-svart
https://www.jollyroom.se/sport-fritid/utelek/sandlador/woodlii-sandlada-med-randigt-tak

Ha det fint
Tommy

Anonym

Jag hade tagit något till min son och något lillan som kommer i mars. T.ex tågsättet till lin son och lära gå vagnen till bebis i magen!

Anonym

Jag hade tagit något till min son och något lillan som kommer i mars. T.ex tågsättet till lin son och lära gå vagnen till bebis i magen! Sara Nilsson

Jasmine

Min man och jag är totalt tondöva så ingen av oss fattar var deras talang kommer ifrån. Men Emmy kan redan spela piano och Klara sjunger så bra att hon fick leda Luciatåget på dagis.

Jag älskar att Woodlii har bruks-leksaker. Det stimulerar barnens kreativitet och ger föräldrarna en chans att lyssna till deras intressen.

Vi vill uppmuntra denna fantastiska förmåga och skulle därför välja instrument för presentkortet. Gitarren, xylofonen och flygeln. Jag tror faktiskt att de skulle bli så glada att de höll sig lydiga i minst en månad.... nja, en vecka i alla fall. :)

Helena J

Arbetsbänken samt verktygsbälte hade gjort vår dotter så glad. Hon har ett stort intresse för att bygga och snickra :)

Jennifer

Skulle nog kunna klicka hem hur mycket som helst från dom men ett tågbord och en fotbollsfotölj ligger högst upp på sonens önskelista. Såna saker en mamma inte har råd med när man bara jobbar deltid,tyvärr.

Helena R

Så nu jet fint och inte lätt att välja en sak.men det skulle bli en klädstång bla till alla utklädningskläder

Anonym

Jag har spanat på ett tågbord sååå länge, på Polarn och pyret har dom ett som barnen brukar leka med och som dom ÄLSKAR :)
Vi ska renovera barnens vardagsrum uppe och har en idé om att använda tågbordet som kombinerat soffbord där till dem 😀

Anders

Åh vilken härlig sida med roliga produkter! Jag skulle direkt välja den underbara fotbollsfåtöljen i rosa/vit till mitt lilla barnbarn som snart fyller två år!

gustafsson.rebecka@gmail.com

Jag skulle ge mina brorsbarn lite saker att leka utomhus med- de har en underbar trädgård och växer så det knakar, ser fram emot tid utomhus med dem frammöver!

joanna

jag skulle köpa barnkök till sambos systers barn :D

Jenny

Jag skulle slå till på ett picknickbord med inbyggd sandlåda: https://www.jollyroom.se/sport-fritid/utelek/sandlador/woodlii-picknickbord-med-sandlada-brun
Perfekt att ha ute i trädgården och jag älskar verkligen saker som har fler en 1 funktion!

Therese

Tänk vad mycket fint jag skulle kunna ge barnen för ett presentkort från Jollyroom. Lilltjejen på 7 mån skulle få en aktivitetskub och sonen på 3,5 år skulle få ett pysselset bygg din egen traktor. Tillsammans skulle de få en sandlåda med tak, perfekt får vårens alla sandkakebyggen.

Jessica

Drömmen hade varit och kunnat ge min dotter ett litet dockhus i julklapp

Falkström

Ett stort tågset till mina lilla dam på 2 år. Idag hade grabben luciatåg på dagis, lillan står och väntar på att "tåget" ska komma.. blev en stor besvikelse när det va brorsan o gänget som va tåget. Behöver det tilläggas att hon fullkomligt älskar TÅG! 🤣

Falkström

Ett stort tågset till mina lilla dam på 2 år. Idag hade grabben luciatåg på dagis, lillan står och väntar på att "tåget" ska komma.. blev en stor besvikelse när det va brorsan o gänget som va tåget. Behöver det tilläggas att hon fullkomligt älskar TÅG! 🤣

Falkström

Ett stort tågset till mina lilla dam på 2 år. Idag hade grabben luciatåg på dagis, lillan står och väntar på att "tåget" ska komma.. blev en stor besvikelse när det va brorsan o gänget som va tåget. Behöver det tilläggas att hon fullkomligt älskar TÅG! 🤣

Jenny Sjöberg

I januari kommer fjärde barnet och i samband med det vore det ju passande att ha en extra julafton. Inte för att få ett nytt syskon är "lyx" nog, men de har nog inget emot något mer lekvänligt också.

En Woodlii Ramp bilar till lillebror, ett pysselset för att göra halsband till syster, ett piano till storebror och ett kastspel med ärtpåsar till hela familjen! Det fanns ju en väldigt massa roliga leksaker som säkert skulle kunna locka barnen till lek på olika sätt.

Isabelle Engqvist

Jag har inte köpt julklappar till syskonbarnen (3 stycken) ännu, kanske dags, har dock ont om pengar just nu. Om jag vann detta presentkort så hade jag spenderat det på mina syskonbarn! T.ex ena skulle få en nattlampa sköldpadda, hon är besatt i sköldpaddor! Kanske en snygg barnvagn i trä till henne också. Köksleksaker, parkeringsgarage och bilar till den yngste som är 3 och till den äldsta får det isf bli en fotbollsfåtölj!

Ingela

Hej

Drömmen om en rolig jul lever. Jag skulle önska mig ett dockhus, kök och en nattlampa till lilltjejen.
Hon älskar att kök, men har inget själv så det blir mest på köksbordet här hemma med mina saker jag har i vårt riktiga kök. Sen sover hon lite oroligt, vilket jag tror en mysig nattlampa skulle bota.

Kram kram
Ingela

Ozzie

Åh! Vilken toppenlucka!

Min lilla fislisa Elize är extremt mörkrädd. Det är så pass att hon har en fobi för det och ropar genom babymonitorn att hon behöver gå på toaletten. Någon av oss får gå upp och gå med henne.
Jag hade köpt Sköldpaddan som är en nattlampa och strålar ut stjärnor i rummet. Hennes kanin Hoppis hade fått en docksäng för då känner hon att hon har någon hon måste ta hand om som är lika mörkrädd som henne.

Sedan hade hon fått det lilla verktygs-setet. Just nu är hon pappas flicka och ska göra allt som han gör.

Sanna

Åh, vilken fantastiskt lucka! Om jag vann det här fantastiska priset så skulle det bli en och annan julklapp till dotterns halvsyster Charlie, dotterns kusin Theo och min nyblivna syssling i Finland som föddes för drygt en månad sedan. Det skulle även bli en julklapp till dottern i form av Woodlii Saccosäck Fuzzy Rosa som hade varit perfekt till hennes rum.

Kort sagt det här presentkortet hade genererat i många glada barn, och en stor glädje hos mig som givare till dessa.

Kram Sanna

Jessica sjögren

Fordonspaketet och tågbordet hade vår lilla grabb fått hade garanterat blivit en hit här hemma :) både för sonen och för hans 4 åriga faster. Där hade de haft roligt tillsammans 😍

Lotta Vikström

Vi har två födelsedagar i början av nästa år - ett tvåårskalas och ett femårskalas. Såhär mitt i julstressen känns det som varken ork eller pengar finns kvar till dess. Så himla bra att kunna "klicka hem" presenterna på kvällen när barnen lagt sig, och slippa springa runt i butikerna.

Jerker

Det vore så himla kul att överraska min frus brorsfamilj med detta som julklapp <3

Anna-Karin Andersson

Jag väntar mitt första barnbarn I april. Ska bli så kul! Om jag vinner ska jag inreda ett litet rum med woodlii 's fina leksaker , så att Han gärna vill hälsa på hos farmor och farfar!!

Katta

Tågbordet skulle jag köpa,så fint och behändigt 😊

Katta

Tågbordet skulle jag köpa,så fint och behändigt 😊

Malin Eriksson

Jag hade köpt det fina tågsetet till sonen samt en dockvagn till dottern! De hade blivit så glada :)

Sarah Axelsson Olsson

Jag skulle köpa en sackosäck och tågbordet om jag hade turen att vinna.

Sarah Axelsson Olsson

Jag skulle köpa en sackosäck och tågbordet om jag hade turen att vinna.

stella

:D
Ska inreda vårt allra första barnrum nu snart, så spännande
hade köpt de små stolarna med bord, och den svartvita gunghästen! :D

Marlene

Då vi har två killar som fyller år i slutet av januari hade ett presentkort varit perfekt 👌 träleksaker ligger oss lite extra varmt om hjärtat. Håller tummarna ✊🏻

Maria Borg Andersson

En GUNGHÄST!!!!
O sen ett dockskåp, verktygslåda, musik-kittet som Elise fick som jag oxå sneglat på innan, delbar leksaksmat, bilar o en bärgningsbil. Sen vore jag nöjd 😉

Maria Borg Andersson

En GUNGHÄST!!!!
O sen ett dockskåp, verktygslåda, musik-kittet som Elise fick som jag oxå sneglat på innan, delbar leksaksmat, bilar o en bärgningsbil. Sen vore jag nöjd 😉

Camilla W

...åh... ett kök eller ett dockhus till barnen, det vore ju en drömjulklapp!

Julia Berg

Alltså wow, kalendern blir bara bättre och bättre 😍 även den här luckan är ju helt fantastiskt! Skulle bli överlycklig om jag vann, då skulle vi kunna handla grejer till vår dotters alldeles egna rum som hon kommer få lagom till sin 1-årsdag 🌟 än har hon inga möbler eller leksaker så det skulle vi med glädje kunna ge henne med den generösa summan! Jag skulle köpa parkeringsgarage, leksaksmat och en fotbollspuff 😍 har såklart gillar inlägget och håller tummarna hårt! 🙏🍀🌸

Svar: GRATTIS! Du vann! Maila mig på finalyan@live.se
Liw - FINA LYAN

Per

Vår dotter är en annorlunda filur.
Ger vi henne dockor, blir hon sur.
Likadan var hennes mamma.
Hon ratade dockor med detsamma.
Så nu har vi kollat på piratsetet.
Hon skrek så att hon skrämde mig ur vettet.
Vrålade, "Det är den jag vill ha mest!”
Hon valde även ut en käpphäst.
Så nu vet tomten vad som önskas här.
Vi hoppas att han Woodlii till granen bär.

Per

Vår dotter är en annorlunda filur.
Ger vi henne dockor, blir hon sur.
Likadan var hennes mamma.
Hon ratade dockor med detsamma.
Så nu har vi kollat på piratsetet.
Hon skrek så att hon skrämde mig ur vettet.
Vrålade, "Det är den jag vill ha mest!”
Hon valde även ut en käpphäst.
Så nu vet tomten vad som önskas här.
Vi hoppas att han Woodlii till granen bär.

Anette Eriksson

Vilka fina leksaker ! Jag skulle skämma bort mitt enda barnbarn Elise och köpa läragåvagnen och andra fina inredningsgrejer till hennes rum :)

Anonym

Jag skulle först och fränst köpa deras nattlampor till mina två pojkar, två ich fyra år gamla. Speciellt den ändre har börjat bli mörkrädd. Mysigt med projicerad stjärnhimmel och bra att de är som mjukdjur och lampa i ett.

Annsofi

Vilken underbar vinst och blogg såklart :) denna vinst hade gått till min dotter och en härlig saccosäck att mysa i under fredagsmys och julemys hemma

Sofia

Jag har inga barn själv men en systerson som spenderat hela sitt 6 månader långa liv på sjukhus fram till nu. Nu är han äntligen hemma lagom till jul. Jag skull älska att få skämma bort honom, för det är han verkligen värd, så som han fått kämpa <3
En gåvagn, ett parkeringsgarage och ett kök skulle jag vilja ge honom!

Heléna

Ohh, jag skulle köpa både dockhuset, det stora och stallet.. som givetvis var slut men det kanske kommer in? ;) och ett tågset till småkusinerna.

Marianne A

Tågbordet och Lära gå vagn multi.

Per

Ett parkeringsgarage och ett leksakskök vore kul att ha.

Johanna

Då vi flyttar in i ett nytt hus i januari med en stor tomt hade picknickbordet med inbyggd sandlåda: https://www.jollyroom.se/sport-fritid/utelek/sandlador/woodlii-picknickbord-med-sandlada-brun passat perfekt!

Linda H

Det finns många fina saker och det jag skulle köpa först är det fina musikinstrumentsetet.

Linda H

Det finns många fina saker och det jag skulle köpa först är det fina musikinstrumentsetet.

Tingeling

Hade köpt det fina musikinstrument setet då jag är den enda i min familj som spelar instrument hade det varit kul att smitta ner dom små med det med

JensJag skulle dels använda det till att inhandla nåt roligt och lärorikt till grabben. Skulle sen inhandla några nattlampor där dottern skulle få en för kunna mysa med. De är så rogivande. Sen skulle jag ge bort 1-2 till ett korttidsboende som har hand om barn/ungdomar med särskilda behov.
Det vore toppen att få överraska med det.
Sen finns det säkerligen mer att inhandla....😉

JensJag skulle dels använda det till att inhandla nåt roligt och lärorikt till grabben. Skulle sen inhandla några nattlampor där dottern skulle få en för kunna mysa med. De är så rogivande. Sen skulle jag ge bort 1-2 till ett korttidsboende som har hand om barn/ungdomar med särskilda behov.
Det vore toppen att få överraska med det.
Sen finns det säkerligen mer att inhandla....😉

Raili Pikkusaari

Hej har tre små barnbarn en 6 åring och snart 4 åring båda bröder och deras lillasyster 1 år och 8 månad .
Att köpa julklappar till alla även en pojkarna fyller år också 22/12 att han fyller 4 år behöver födelsedag present .
Denna presentkort skulle hjäpa mycket mormors ekonomi och ge glädje att kunna köpa till alla deras önskare julklappar

Tatyana Thiger

Jag skulle köpa picknickbordet med sandlåda till sommarens soliga dagar. En jättebra julklapp till döttrarna. Har de något roligt att se fram emot i sommar, då de kan fika och leka vid sitt nya fina bord.

Sara Källström

Min lille son ska äntligen få ett rum! Så detta hade passat perfekt! Jag hade köpt lite barnmöbler samt tågbordet! Detta hade han älskat!!

Lisa

Ååå. De har så många fina garage och piratskepp som jag vet att min dotter önskar sig. Så något av det. Men sen skulle jag vilja få till någon mysigt och lekfullt på mina föräldrars landställe där vi ofta är.

tova

Sittmöblerna i form av fotbollar, det lär göra succe i tösarummet =)

Nadia Walaf

En nattlampa och ett musikpaket hade det blivit till kompisens dotter, sedan hade man fått se om man eventuellt kunde hitta något till min alldeles-för-stor-för-sånt son också.

Jane

https://www.jollyroom.se/barnrummet/barnmobler/sittmobler/saccosackar-sittpuffar/woodlii-saccosack-sport-fotboll-large-vit-svart

Vars en sån här till killarna, då hade man nog blivit rejält poppis till jul :D

Corina

Jag skulle ha köpt det stora vita lyxiga köket och ett gulligt picknick-bord till trädgården, så blir det något mysigt som alla 3 barnen kan njuta och ha kul med tillsammans :)

Corina

Jag skulle ha köpt det stora vita lyxiga köket och ett gulligt picknick-bord till trädgården, så blir det något mysigt som alla 3 barnen kan njuta och ha kul med tillsammans :)

Anna


Dels en eller flera gungor: https://www.jollyroom.se/sport-fritid/utelek/gungor-gungstallningar/woodlii-tallriksgunga-tra, dels den här fina gruppen när den kommer in igen: https://www.jollyroom.se/barnrummet/barnmobler/sittmobler/stolar/woodlii-bord-och-2-pack-stolar-gra och slutligen en färgstark sacco: https://www.jollyroom.se/barnrummet/barnmobler/sittmobler/saccosackar-sittpuffar/woodlii-saccosack-fuzzy-rosa

Camilla

Ett leksakskök till min lilla mästerkock! Han skulle bli helt galet glad, ska jämt vars med i köket och pyssla.

Marike Wikström

Jag skulle köpa, picknickbord dockhus samt bord och stolar. Otroligt hur mycket man får för 2000:-!

Johanna

Kökskeksaker/leksaksmat skulle min pingla få :)

Hjärtebarnsmamman

Åh så mycket fint! Skulle klicka hem dockvagn och docksäng till Vilda Tilda som får en docka av syskonen i julklapp! Sen skulle nog stora syskonen också få välja något de vill ha på sitt rum :) Håller tummarna för några extra klappar under granen <3

Maja Lind

Wow, vilken vinst!
Jag skulle köpa picknickbordet till mina barn, och ett slott och en nattlampa. Det skulle verkligen bli uppskattat! Särskilt bordet! Kul med lekfulla utomhusmöbler :-)

Lena

Jag skulle köpa den fina leksaksflygeln till Astrid. Sedan är det bara att vänta och se om jag hjälpt till att skapa musikhistoria.

Nadia Påfvelsson

Jag skulle köpa en jättesöt och kreativ gåvagn i rosa.. tyvärr var den slut i lager just nu men när den kommer igen så måste min prinsessa ha en sådan :)

Nadia Påfvelsson

Jag skulle köpa en jättesöt och kreativ gåvagn i rosa.. tyvärr var den slut i lager just nu men när den kommer igen så måste min prinsessa ha en sådan :)

Anjé


En söt liten nattlampa till vår dotter som kommer snart,
Och en superkul käpphäst till vårt gudbarn i all fart.
Sätt dig nu ner Liw med en kopp kaffe så underbart,
Så kommer stressen att lägga sig och allt det viktiga blir uppenbart.

Go kväll

Maria

En saccosäck står på önskelistan, men det finns ju så mycket fint så riktigt säker kan man ju inte vara förrän i själva beställningsögonblicket.

Jessica

Om vi vann så hade nog lille Theo velat ha detta häftiga tågset "https://www.jollyroom.se/leksaker/tagbanor-lekbord/tagbanor/woodlii-tagset-135-delar"! Allt som rullar är väldigt intressant och hade han då fått en stor tågbana att leka med - han hade blivit alldeles tokig av lycka.

Andrea Breitholtz

Jag skulle ge det i julklapp till mina älsklingar Igor Makeyla Madison och Evangeline så de får blir riktigt bortskämda ❤🎄🌟🎅🎁🎶

Tatiana

Vilka fantastiska leksaker! Jag hade köpt det underbara törnrosaslottet till dottern och en lära-gå-vagn och kugghjulspusslet som skulle underhålla minstingen ett bra tag gissar jag :)

Frida Andersson

Åh jag skulle köpa ett tågset till mina tågälskande grabbar. 😊

JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma

ohoj vilken vinst! jag skulle skämma bort dottern med massa härliga leksaker som vi annars bara skulle kunna drömma om. inte alltid lätt att få det att gå runt ekonomiskt som ensamstående mamma tyvärr...
hennes två tvillingdockor skulle få; https://www.jollyroom.se/leksaker/dockor-gosedjur/dockvagnar-docksangar/592985sv-se-woodlii-dockvaningssang-vit, sen skulle vi köpa https://www.jollyroom.se/leksaker/musikinstrument/barngitarrer/woodlii-musikpaket så vi kan spela massa musik ihop, dessa https://www.jollyroom.se/leksaker/babyleksaker/dragleksaker/woodlii-dragleksaks-zoo för dottern älskar att dra runt på draleksaker och denna https://www.jollyroom.se/leksaker/maskeradklader/yrkesutkladnad/woodlii-doktorsvaska så vi kan leka doktor.
jag älskar verkligen träleksaker och är ett stor fan av Woodlii

Becky

I fall att vi lyckas att vinna den här underbara gåvan då skulle vi välja Woodlii Viga Kök Kompakt för våra fyra änglar för att hemma hos oss även killar tycker om att leka "laga mat" och gärna hjälper dem i köket!För resten av presentkortet skulle vi välja 4 Woodlli fåtölj i 4 olika färger att färgglada kidsens rum!💛💙💚💜

Maddie W

Jag skulle köpa ett dockhus till sonen som fyller 2 år efter nyår om han inte får det i julklapp! Hoppas!

Annika - drömmen om 11 barn

Om jag denna dag har turen på min sida,
skulle jag få chansen att uppfylla några av drömmarna de vida.
Bland Woodli´s prylar skaffar man favorit efter favorit,
jag vet många saker som gärna skulle få flytta hit.
De tre yngsta vill gärna ha ett kök har jag förstått,
tänk den lyckan när de det rosa från woodli har fått.
Pojkarna skulle nog få riddarborgen av tomten innan han går,
och sandlådan med tak skulle jag köpa inför stundande vår.
Sen kompletterar jag nog med lite bakverk och verktyg så smått,
och ser till att alla små kottar glädje utav vinsten har fått.

Emelie Erlandsson

Jag skulle köpa arbetsbänken till min son så han kan mecka och hamra precis som sin pappa!

Olivia

Detta vore ju drömmen att få, så jag kunde beställa saker till våra små!
Att leka restaurang/café/affär är bland det bästa de vet och detta märke har ju så mycket fina saker för den typen av lek!

Sofia

Jag skulle köpa saccosäcken i form av en fotboll till vår lillkille! Den skulle göra succé!

Sara B

Vilken vinst! Yngsta dottern har ett hemmagjort kök (av ett litet nattduksbord), så hon skulle få ngt av köken. Tågbordet skulle alla i familjen uppskatta, liten som stor!

Roxanne Munoz-Rytting

Åh, hoppas det är min tur att vinna nu 😍✊🏻 Jag skulle nog köpa en brandstation, ett parkeringsgarage och en stor verktygslåda/arbetsbänk till min tvååriga dotter. Hon äääälskar brandbilar, bilar överhuvudtaget och att snickra med pappa. Och mamman älskar fina och hållbara träleksaker ❤️ Hade varit helt fantastiskt att få vinna detta! 😍

Anna Wickman

Jag skulle låta våra barn få välja ut en sak själva som de skulle vilja ha! :) Tänk att få se den glädjen i deras ögon! Toppen tävling verkligen.

Decibel

Jag skulle köpa julklappar till mina syskonbarn, <3 Med ett presentkort har man ju verkligen möjlighet att härja fritt med budget och idéer så att man kan överraska med något som både barnen och min syster skulle uppskatta. Frozen skulle ju dock gå som en röd tråd i julklappsinhandlingen kan jag ju säga.. =)

God Jul! Mvh/ D

Lisa Norrman

Skulle köpa en leksaksflygel till mina små tjejer då jag hoppas att de ska bli lika musikintresserade som jag är!!
Sen skulle nog barnen själva få välja nå grejor 😊

Amanda

SKulle köpa spadar och hinkar till barnen, de har gtt sönder av is och rusk!

Andrea

Vår 3åring skulle fått lite roliga "rollspels" leksaker så att hon kan fördriva tiden nu när lillasyster kommit till världen och stjäl mammas tid, och storebror är hos sin bio-mamma på vardagarna... Hon klättrar på väggarna och mamman känner sig extremt otillräcklig medan pappan jobbar. Hon älskar dock att laga mat till sina fantasi vänner, att spela hittepå-instrument och pyssla. Men utbudet på schysta kvalitets leksaker är inte stort i hennes rum, så en uppdatering hade varit guld värt. 😍

Yvonne R

Har tvillingar på väg vilken dag som helst nu, så skulle nog köpa docksäng och dockmatstolar till storasyster, så att hon kan ta hand om sina egna "bebisar". Sedan ser ju flygeln underbar ut!

Anna L

https://www.jollyroom.se/sport-fritid/utemobler/woodlii-picknickbord-med-sandlada-brun

och

https://www.jollyroom.se/leksaker/lilla-hemmet/leksaksverktyg/woodlii-arbetsbank-med-tillbehor

Johanna Lind

Hej.
Åh jag skulle lätt köpa sandlådan med tak,
Det hade blivit barnen i kvarterets nya hak.
Att ha en sandlåda i trädgården är inte fel,
Då kanske mamman slipper få spel.
När alla kläder ska på,
Och barnen inte längre kan stå.
Med sandlåda i trädgården blir livet lätt,
Att den dessutom har tak, kan det bli mer rätt?

Mail j_kamperin@hotmail.com

Carro

Hade köpt sandlådan med randigt tak till mina syskonbarn, som dom kunde leka i allihopa :)

Kristina

Jag skulle köpa den här https://www.jollyroom.se/leksaker/leksaksbilar-fordon/ovrigt/woodlii-parkeringsgarage-junior till min yngsta son. Så min äldre son får ha sitt parkeringsgarage för sig själv. Skulle även passa på att köpa fina träleksaker som barnen kan ha och sälja i sin lekstuga/kiosk till våren och sommaren.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress