mytasteswe.com

REKAT JULKLAPPAR
 
Gokväll!
 
Härlig lördag, vi tog oss ut till Toys R Us för att låta kidsen välja top 3 på önskelistan, vi ville helt enkelt se vilka julklappar som dem önskade sig allra mest. Det var 25% på allt så vi var tyvärr inte ensamma i butiken... vi köpte inget idag (det gör ju tomten) men en av oss får åka dit imorgon och fixa klapparna. 
 
Elise hängde mycket vid dockhörnan, dockor i alla dess former är hennes melodi. Och småpyssel, glitter, fjädrar.. ja, ni fattar. En riktig tjej-tjej.
 
Skorna ni ser på henne är hennes all-time-favvis... det är dessa och nu är dem på 50%, kan varmt rekommendera dem, eftersom Elise själv väljer att ta på dem varje dag (hon har några att välja på) så är dem sköna, hon har också varit torr och varm när vi hämtat på förskolan och ingen sand hittar in i dem. 
 
 
Colin valde omorgsfullt men största önskningen hamnade på en bilbana...
 
 
Hahaha, alltså... så himla kul! Har ni sett storyn på Instagram? Dm gock loss ordentligt här och sjöng Sankta Lucia till beatet till Umbrella. Underbart. Elise smaskade i sig några mijoner bacieller samtidigt dessutom...
En mikrofon kommer nog tomten med skulle jag tro... 
 
 
Min nya mössa!
Love it!
 
Den är helt perfekt i, sitter bra, skön och priset går inte att klaga på!
Hittar ni här (LÄNK)
 
 
Cilla

Smart idé att ta barnen till en leksaksaffär för en topp 3 lista!
Såg videon på Instagram och Elise coola lilla dance moves. ☆

Följer dig sen drygt ett år tillbaka och vill bara tacka för alla dina fina inlägg, inspirationen du ger och för julkalendern du fixar så mycket med.
(Och så ber jag 1000 gånger om ursäkt för att jag skickade min kommentar flera gånger om i dagens lucka. Den kom inte upp så att jag såg den men nu vet jag att jag inte behöver spamma utan bara vänta - förlåt!!)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress