mytasteswe.com

SOFFTANKAR
 
Idag ska jag försöka få med Marcus till IKEA, vi har länge tänkt på att skaffa en ny soffa och vi har varit ute och letat. Men vi är väldigt begränsade i vilka mått den kan ha. Vi la det på is ett tag men nu känner jag att vi får göra ett försök till och sänka våra krav lite.
 
Vi vill gärna ha:
- djup soffa 
- raka linjer
- hörnsoffa
- höga armstöd
- snygg såklart
- ca 2,5 x 2,5 meter.
- tvättbart tyg
 
Ja, ni förstår, det är inte lätt... har funderat på två små soffor men så förlorar vi ju sittya. Vi har idag en 3-sits med schäslong men den tar mest upp plats och blir inte en sittyta som en hörnsoffa hade gett.
 
Nu har jag kikat på klassikern "Ektorp" från IKEA, jag har haft en för längesen och mamma kör alltid på denna... den har inte allt vi vill ha men lite, till en liten peng. Eftersom vi blir en till i familjen snart och barnen blir ju inte precis mindre så hade det nog varit en bra lösning så länge vi bor här. Vilket troligtvis blir minst ett år till iallafall. Den är inte så djup, inga raka linjer eller jättesnygg. Men jag tänker att man kan dölja det med plädar och annats. Vad tror ni? Har ni något annat bra tips på en soffa som skulle passa oss?
Isabelle

Vi har en Howard hörnsoffa hemma som jag tycker är alldeles fantastisk, kan vara värt att kolla in

Svar: Ja, vi har kikat på dem, superfina! Men inte tillräckligt stora.
Liw - FINA LYAN

Anonym

Ikeas Söderhamn är ju väldigt stilren.

Svar: Ja, men den är verkligen inte skön i alla skarvar som det blir
Liw - FINA LYAN

Sara

Ikeas Vimle? :)

Svar: Ja, vi kikade på den också men den var inte så skön :(
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress