mytasteswe.com

VÅR JULAFTON
 
GOD JUL!
 
Jag kikade inte in igår kväll eftersom vi sov över hos svärisarna. Vi brukar göra det på julafton, då slipper man stressen att åka hem med trötta barn och packa ihop alla julklapparna i bilen. Mycket lugnare och skönare såhär, dessutom blir vi ju så himla uppassade när vi är där så det i sig blir ju som en julklapp!
 
Vår jul var förhoppningsvis precis som er, helt perfekt med allt som hör där till. Julmat, tomte, galna kids och alldeles för mycket julklappar. Jag hade tydligen var väääldigt snäll i år då älsklingen överraskade med en weekendresa till Prag om en månad. Sjukt glad, men lite jobbigt att inte ha kontoll över bokning och allt ;) Ska bli så mysigt, blir nog sista resan på tu man hand på några år.
 
 
Tomten kom ju, och Colin som har börjar tvivla på det där med tomte och Elise som är rädd för tomten fick sig en överraskning. Tomten hade ingen mask! Elise var inte alls rädd, utan helt uppspelt och kunde inte stå stilla, studsade som en liten boll fram och tillbaka. Colin, han lurade vi nog ett år till.. han var riktigt fundersam....  
 
 
 
 
 
Ikväll firade vi jul hemma hos min mamma, så nu är det ett kaos av alla klappar här hemma.
Tog tyvärr inte med kameran ikväll, ibland är det skönt att bara vara <3
 
Erika

Mysig julafton! Är det bilbana med Cars som Colin fick? Den fick Arvid med och den har vi kört hela dagen, haha. Skoj med Prag! Går det att packa med mig i väskan? ;) Puss!

Svar: Hmm, ingen aning haha... såna vanliga bilar... haha du är välkommen <3
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress