LIW OLAUSSON

FAVS WEEK 3
 
Veckans klick har inte helt oväntat gått på semester-inspiration. Baddräkten måste jag testa och hoppas verkligen att den passar mig. SÅ snygg! Har aldrig känt mig snygg i baddräkt tidigare med min raka kropp, men nu kanske ;) Blusen från Lindex ser hur cool ut som helst, hade gäna kunnar bära upp den tillsammans med en snygg stråhatt på solsemestern. 
 
Elise ska ju vara minst lika cool och eftersom det är stenig strand är dessa skor ett måste, ett par leobrillor och söt baddräkt är också ett par måsten i resväskan. 
 
Ajlajk har på Formex presenterat sin kommande kollektion och en av storsäljarna är detta linnet, ett grått ska få hänga på mina axlar snart :)
Gårdagens
 
Gårdagens kläder gick i svart, svart och svart.
Gamla brallor från Ellos (hittar tyvärr inte dem) och bomberblusen från AjLajk. Enkelt och bekvämt.
 
 
Under toppen har jag en rosa spetstopp från H&M.
 
 
 
Sen kommer det en liten blöjfis som vill vara med på bild, då kan man inte annat än bli glad :)
 
 
 
Sen fick även hon kläder på sig och vi var klara för en kväll med vänner :)
 
Ännu en kväll med goda vänner..
 
Äntligen fick vi till det, en träff med goda vänner... vi har försökt ses ett bra tag nu men sjukdomar och annat har ställt till det för oss. Men idag, så hände det ;)
 
 
Dem bjöd på grillat (!) med asiatiska smaker, PRECIS vad jag har dille på just nu som ni vet. KORIANDER till min förtjusning men till Marcus lite mindre förtjusning, haha. Han har fått nog kan man säga..
Men allt var supergott och detta får de gärna bjuda på igen :)
 
 
 
 
 
Det var längesen barnen lekte och deras leksätt har förändrats sedan sist. Lite mer tjejerna och killarna nu faktiskt.. Elise har nämligen en ny idol. En tjejkompis med en massa prinsess-saker och vackert hår! ♥
Mäktigt imponerad av hennes tottar :)
 
 
Ni som läst bloggen ett tag känner säkert igen dessa kids ;) De stora skiljer det bara 3 dagar på och de små skiljer det 5 veckor. Hoppas att de hänger ihop även när de är äldre :)
 
 
Tack för en härlig kväll vänner!