mytasteswe.com

Elefantbebisar
 
Idag tänkte jag håva in like likes haha. Ser ni? Jag har planterat om elefanöronen! Precis som hag skrev om innan helgen...  duktig va? Trots sjukdom här och där. Jag tog bilden igår tror jag och den ser redan piggare ut idag. Önskar att den blir tätare nu och lite finare, jag ger inte upp!
 
 
 
Även den i amplen har fått ny jord och även den är liiite piggare idag. Ni ser kanske att jag är barnsligt förtjust i serien "Design with light" från Holmegaard. Tröttnar aldrig! De är sååå fina och man ser inte dem i varje Insta-hem heller.
 
 
Och kolla! Jag har tagit två sticklingar! Har jag gjort rätt? Det ska väl komma lite rötter här i vattnet innan jag planterar dem i jord? Åhh så bebisar, jag känner mig som en mamma på nytt haha.. 
 
Nu skulle jag ju håva in lite likes tänkte jag så jag kryddar det här inlägget men att jag har tränat ett sånt killer-pass idag... sitter här och skakar nu, bokstavligt talat.
 
Så, klicka på hjärtat nu :) Ge mig lite nätkärlek ♥
 
Anonym

Ett tips är att jorden blir antagligen för blöt när du ej har ngn innerkruka, där blir ingen luft så det möglar och blomman trivs ej.

Anonym

Ett tips är att jorden blir antagligen för blöt när du ej har ngn innerkruka, där blir ingen luft så det möglar och blomman trivs ej.

Amanda Jona [SPONTAN]

ÅH så roligt att plantera eget! :D

Charlotte, Växjö

Var har du köpt "regeln" som ampeln hänger på? Eller har du gjort den själv? Isf hur, inköpslista? Väldigt fint!

Svar: Den kommer från samma ställe som krukan - Holmegaard :)
LIW OLAUSSON

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress