mytasteswe.com

LIW OLAUSSON

LAMPA & SPEGEL
 
Alltså, ni ser ju. Jag måste nästan själva säga WOW. Det blev såå bra och jag är såå nöjd som ni kanske förstår. Spegeln blev perfekt i storlek med sina 80 cm, jag hade egentligen tänkt mig en på 110 men det hade blivit alldeles för stort tror jag.
 
 
Spegeln kommer från House Doctor, skänken är från IKEA, vasen är från Cooee och ljusstakarna från Klong.
 
 
LAMPAN! Snacka om sjukt snabb leverans, vi hämtade den nu i eftermiddags och Marcus satte upp den direkt. Den passade jättebra i hörnan och gjorde det mycket mer ombonat där. 
 
Lampan beställde vi som sagt från Lampan.se, fri frakt och som sagt kom den dagen efter.
Visst är den snygg?
 
 
 
 
Det gjorde verkligen skillnad att möblera om på det här sättet och byta ut lite detaljer och måla en vägg. Trivs så mycket bättre med den här lösningen. Ni som bor i likadana radhus vet hur svårt det är att möblera på ett bra sätt utan att känna att det blir för trångt. Nu längtar jag verkligen tills köket byts ut, det kommer vara pricken över i:et :)
WHEAT REA
Innehåller affiliatelänkar
Sommaren har knappt börjat men hösten är snart här, på all sommarrea kan man göra riktiga fynd och spara pengar när terminerna startar. Idag fyndade jag termojackor från Wheat för 200 kr/st, mindre än halva priset. Dessa funkar bra i början av hösten och dessutom är dem riktigt fina :)
 
Jag hittade dessa på Boozt´s rea, den gröna här och den lila här
STOCKHOLM STROLLER 3.0
 
Jag trodde att min kärlek till barnvagnar var över, tills den här nyheten trillade ner i mailkorgen. Jag har varit svag för Elodie Details sedan Colin var liten och dem har alltid levererat produkter som fallit mig i smaken. Det blir nog inte ytterligare ännu en vagn här hemma (tyvärr), Elise åker knappt och den vi har kan jag inte klaga på.  Men man kan ju drömma lite, eller i alla fall tipsa er om dessa skönheter. Nyheter förutom färgerna är mugghållare, bumper och parasoll!  Jag har haft den här vagnen i två olika utföranden och det finns inget att klaga på den heller. 
 
Ni hittar allt på deras egna hemsida!