mytasteswe.com

COLIN 5 ÅR
 
Åh, vilken dag!
Vilket race. Vi körde två kalas idag, både med kompisarna och med familjen, men dagen började såklart med frukost på sängen och paketöppning. Han hade vaknat x-antal gånger under natten och frågat om det var morgon, lagom uppspelt och låg vaken i sängen när vi kom in imorse.
 
 
Sen var det igång, vid 12 körde vi barnkalas i parken med hoppborg, korvgrillning och glass. Vi kunde inte haft bättre tur med vädret, solen sken lagom mycket och inte en droppe regn i sikte. Cirka 20 barn var det samtidigt och alla verkade att ha riktigt kul!
 
Alla födelsedagsdekorationer som vi hade i Star-Wars temat kommer från Vegaoo, där hittade jag även massor av fina ballonger och vimplar.
 
 
 
 
 
 
Ja, ni ser ju... hoppborgen var verkligen en hit!
 
 
Glassbuffe i färgglada cups från Lagerhaus.
 
 
Bästisen tillbaka i Sverige lagom till kalaset :)
 
 
 
Efter två timmars intensivt kalasande så hoppades vi på att kidsen skulle vila inför "vuxenkalaset", men såklart ville Colin gå loss bland sina presenter. Den här stora postern som man själv ska fylla i gillade jag jättemycket och när han har fyllt i hela tänkte jag rama in den och hänga på väggen. Verkligen bra presenttips!
 
 
Efter två timmar kom de vuxna, då tog vi fram den fina tårtan som Jennie bakat. Hon kan mycket hon :)
SÅ fin och SÅ god!
 
 
En nöjd 5-åring i Ironman-dräkt, som sover som en stock i sin säng. 
 
 
 
 
Elise hade tur hon som också fick presenter. Hon är så duktig med sin cykel så hon fick en cykelstol till dockan och en hjälm, haha.. så sött! Dock ska aldrig hennes dockor ha kläder... 
 
 
Tack till ALLA som ville komma och fira vår 5-åring idag, han och vi är så lyckligt lottade med så många fina människor i vår närhet <3
Jelly

Vad mysigt det ser ut :) Tog det långt tid att få dina saker från Vegaoo?

Svar: Hmm, några dagar tog det.
LIW OLAUSSON

Hanna Karlsson

Vilket mysigt kalas!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress