mytasteswe.com

FÖR 5 ÅR SEDAN
 
Åh, inte att man blir lite nostalgisk såhär kvällen innan ens förstfödde fyller år. 5 år dessutom, det är något speciellt med att fylla 5. Som att fylla 50 i vuxen ålder ;)
 
För exakt 5 år sedan så låg jag på förlossningen och hade fruktansvärt ont efter att ha haft värkar i över 12 timmar redan. Han är född 05:21 så jag har några timmar framför mig. Ni kan läsa om min första förlossning här, det är knappt att jag kan läsa den utan att få tårar i ögonen. Alltid läskigt att titta tillbaka i arkivet, hur man såg ut haha.. och hur man fotade. Både roligt och läskigt.
 
 
Det har inte varit lätt för Colin idag, imorse trodde han nog att det var hans födelsedag. Han har både väntat på att vi skulle komma hem och att hans födelsedag skulle komma. Att vänta ytterligare en dag var verkligen jobbigt för honom... men nu sover han och han vet mycket väl vad som väntar imorgon på morgonen. Den sedvanliga frukosten på sängen har han lärt sig ska komma. Tippar på att han väcker oss vid 6 imorgon, lagom uppspelt :)
 
 
Nu ska jag planera klart det sista för barnkalaset och sen förhoppningsvis sova gott hela natten, är så himla trött nu för tiden. Känner mig halvkass hela tiden men inte sjuk. Kanske är för att man kopplar nu när det är semester. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress