mytasteswe.com

REAFYND
 
Idag kom mitt reafynd. Jag har faktiskt inte varit så frälst av Pomp de Lux som många är, det är nog konceptet som jag störs av lite.. att man måsta handla via en annan person. Frakten är ju onödigt dyr men när jag fyndade på rean så kämdes det bättre. Kläderna är ju faktiskt väldigt fina och verkar hålla en bra kvalitet.
 
 
Elise fick en tyllkjol, ett mycket onödigt plagg då hon redan har tre stycken, men ack så fin! Dessutom hade hon ingen ljusrosa.
 
 
 
 
Klänningen tänkte jag att hon skulle ha på sig på Colins kalas, så ljuvlig färg.
 
 
 
Jaha, då har jag "semester" nu då.. Colin som har varit iväg hela dagen med mormor på äventyr, kom hem glad men lite väl trött. Han sa att han var sjuk och hade ont i magen, ibland säger han så då han vill vara hemma. Men när han inte åt ordentligt så kände jag på honom, och visste var det så, han var sjuk. Feber igen. 
 
Imorgon skulle vara min sista arbetsdag, ni vet när man jobbar och räknar ner minuterna och äntligen få gå på ledighet, den känslan missade jag ju nu. Såklart är det mest synd om Colin, men känner mig lite snuvad.
Måste ändå till jobbet imorgon och hämta sånt som jag måste ha hemma och stänga ner och avsluta ordentligt, får hoppas att han orkar följa med på det imorgon... 
 
Sen skulle jag och Jennie fira in semestern med nya naglar och ett glas bubbel i solen, men det ska vi väl kunna göra ändå :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress