mytasteswe.com

RUND SPEGEL
 
Jag kan inte rå fär det, men jag blir smått irriterad av dåligt väder på semestern. Jag hade sett fram emot att hänga i trädgården, ta små cykelturer och bara njuta av sommaren utomhus. Visst det går i regn också, men det är inte lika mysigt precis... det fick bli dagens gnäll, haha.
 
Idag har barnen varit på kalas, själva, woho! Det gick superbra eftersom det bara var inne hos grannen, men barnkalas där man lämnar är ju "the shit", två timmars egentid haha... jag tog en tur till Väla och Marcus stannade hemma ifall det var något med barnen. På väla fick jag jättebra service på Lagerhaus då jag lämnade tillbaka två paket bestick som hade börjat att tappa färgen helt plötsligt, men det var inga problem att få nya och tydligen har de första leveranserna varit fel på. Konstigt att vi inte märkte det förrän nu, har haft dem i över ett år nu ju.
 
Eftersom jag hade gott om tid så tog jag en runda bland reahyllorna men efter Sthlm är jag lite "mätt" på sommarshopping av kläder, så det blev lite mer fokus på inredning istället. Jag har ju letat efter en rund spegel men tyckt att dem har varit liiite väl dyra och många butiker tar nästan lika mycket i frakt dessutom, gissa om jag blev glad när jag såg att Iems sålde House Doctor speglar? Det fick bli ett köp i storlek 80 cm, ca 800 kr fick jag ge. Kommer att bli sååå fint! 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress