mytasteswe.com

VIT LAMPA
 
Ja, vi målar som sagt om här hemma.. eller Marcus är färdig med det faktiskt. Han är duktig på att sätta mina idéer till verklighet han, så är väl de flesta män tänker jag?
På nyhetsmorgon imorse så var Manne Forssberg där och pratade om den typiska sommar-pappan som tar semester från allt och låter mamman ta hand om barn och hem. I min närhet verkar det inte gå till så i någon familj, det känns väldigt "gammalt" och absolut inte som något sunt förhållande.  Ni kan se klippet här. Tyckte verkligen inte att något stämde, dagens pappor känns väldigt medvetna och engagerade i sin familj. Allt från att pappor är mer föräldralediga nu för tiden till att vid separationer är det vanligare med varannan vecka än med varannan helg som när vi var små . Håller ni inte med?
 
Nu spårade jag ur lite, jag ville egentligen bara visa lampan som jag blev så glad över att jag hittade i vitt. Har sett flera som har haft den här eller liknande i svart, men vit var det som jag hade en bild av mitt huvud. 
Jag hittade den här, fraktifritt dessutom! I like!
 
Marcus har nu målat klart som sagt och håller just nu på att hänga upp spegeln och imorgon kommer det såklart bilder på det :) Ser ut att bli superfint!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress