mytasteswe.com

Colin kan cykla!
 
 
Alltså Colin, vår lilla blivande femåring. Så stor men ändå så liten. Han utvecklas i en rasslande fart just nu, senast igår så lärde han sig att cykla. Helt galet! Vi har försökt lite lätt men han blir lätt frustrerad så vi har låtit honom cykla med stödhjulen, tills igår. Då fick Elise en ny cykel, det var ju hennes napp-present, hon har ju slutat med dem nu och då får man en "stor-tjej-cykel", men mer om det en annan dag.
 
Eftersom hon fick en cykel med stödhjul så tror jag att Colin kände att han måste avancera vidare och ville ta av sina stödhjul direkt, NU. Så vi tog av dem och på första försöket så lyckades han, helt galet! Vi började på gräset och avancerade ut på gruset. Nu ska vi ta oss ut på asfalt också bara, stora killen! En sån milstolpe! 
 
Han har också ett stort intresse för insekter och djur, han vill gärna ha ett husdjur och kommer in med alla diverse djur som sniglar, myror och maskar... ska nog köpa lite burkar för insekter som t ex dessa från CDON där dem finns till bra pris till honom så han kan ha sina "husdjur" utomhus, haha.
 
Förutom det har även intresset för att bygga och snickra kommit fram, kan bero på de senaste byggen som vi har hållit på med ;) Kanske ska köpa coola snickarbyxor för barn, till honom så känner han sig nog ännu tuffare. Det finns t ex finns på Engelbert Strauss som har alla möjliga kläder till vuxna och barn till bra priser, har hamnat på den sidan när jag sökt efter funktionskläder tidigare.
 
Snart fyller han 5 år, och det ska ju firas ordentligt. Han vill gärna ha kalas för sina förskolekompisar men eftersom han fyller år mitt i sommaren så kanske det är svårt för dem flesta att komma. Vad tycker ni, ska man ha kalaset när förskolan börjar igen eller bjuda hela avdelningen och så kanske hälften kan komma?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress