mytasteswe.com

Mer smink med åldern?
 
På sommaren brukar mina inredningsnerver vara lugna men nu vet jag inte vad som har hänt, jag har något projekt på gång i varje rum. Vilket leder till lite kaos i hela hemmet. När vi kom hem i lördags och packade upp allt "mitt skit" som Marcus säger, haha, så fick jag lite panik över att jag inte har tillräckligt med plats i badrummet och det leder snabbt till att det blir rörigt. Förvaring är något vi har dåligt med här i huset och det är vårt ständiga problem. Vi har bott här i snart 3 år och vi fick ordning ganska snabbt, men behoven har ändrats och det är väl därför jag nu håller på att ändra överallt här hemma. 
 
Ja, badrummet... och "mitt skit" då. Jag tog helt enkelt den smala byrån från hallen och flyttade in i badrummet. Det blev helt okej, finns säkert bättre möbler, eller inte... jag fick plats med mina grejer och det bästa - plats för ännu mer! Haha.
 
 
 
Som jag sa tidigare i veckan så tar ju allt slut samtidigt, visst är det konsigt. Min BB-cream är slut och när jag var på Maxi passade jag på att kika efter en ny, jag testar en från Isa Dora den här gången istället för min vanliga från Maybelline. Lite mörkare då jag annars kör på rätt så ljus, en BB-cream har blivit mitt nya måste i sminkväg. Jag har inte varit så jätteinstresserad av smink men det har växt fram och jag testar mig fram nu med olika produkter och lär mig efter hand. Jag tror att det beror på att jag inte har sett ålderstecken och varit ganska så nöjd med hur jag sett ut och min hy, men efter 30... haha, ja då började det hända grejer och sminket tycker jag är mer försvarbart. Jag är nog glad att jag inte började för tidigt med mycket smink, som många unga tjejer gör idag... det blir ju inte mindre med åren känns det som... 
 
 
 
Testar även ny highligter som jag läst mycket om, ett bra budgettips sägs det. Rosa highlighter passar både varma och kalla hudtoner. Jag är kall/neutral.
 
 
Jag har annars ett "strobing stick" från Maybelline, också i rosa ton.. dock lite svår att blanda ut tycker jag. 
 
 
Jag har faktiskt ibland lite lätt "guld-touch" att grunda med under highlighter som egentligen är en ögonskugga från Yves Rocher som jag lätt strycker på med en rougeborste, ibland blandar jag in lite i min rouge om jag känner för det. 
 
 
 
Katta

Och jag fattar inte ens skillnaden på BB-cream och cc-cream?😂

Någon som vet?

Svar: Se Fridas och mitt svar :)
LIW OLAUSSON

Frida G Svensson

jag är ju sminkgalen! och tycker att ju äldre jag blir desto mindre använder jag. Om jag skulle lassa på lika mycket idag som vid 20 hade jag sett ut som 40.

Katta: skillnaden är i de egenskaper krämen har för huden. Båda är en färgad dagkräm men BB står för blemish balm eller beauty balm. BB creams är en allt-i-ett produkt som ska ersätta fuktkräm, primer, foundation och solkräm. En CC kräm står för color correct och jämnar ut hudens ton typ.

Svar: Men du blir ju vackrare med åren jämfört med mig! ;))

Men CC är väl egentligen som BB fast mer täckande? Jag har foundation över min BB-cream..
LIW OLAUSSON

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress