mytasteswe.com

Nappuppdatering och fukt
 
 
Gokväll!
 
Då var vi hemma igen, vi åkte hem igårkväll och landade mitt i natten. Resan hem gick väldigt bra, Elise somnade i taxin till flygplatsen och sov sig igenom incheck, säkerhetskontroll och start för att vakna en timme innan landning. Colin somnade på flyget och blev väckt inför landningen. 
 
Vi var ju lite oroliga för det där med att sova på ett plan och vara utan nappar, men det var tvärtom. Hon hade nog lock för öronen och pratade på väldigt högt om nappar, fiskar, havet och allt hon gjort och var hon hade bajsat så att halva planet hörde och tittade med ett leende som tur var. Det kunde varit värre ;)
Ikväll gick det bra att somna i sin egen säng utan nappen också, det är ju lite annorlunda borta och hemma påminns man ju, men vi kan nog säga att hon är nappfri nu! Yey!
 
I den fantastiskt stora tax-free´n på Chania flygplats fyndade jag det här setet, precis vad mitt ansikte behöver efter en massa sol och förhoppningsvis kommande sol. En massa fukt! Testade krämen nu ikväll och den känns väldigt bra. Hoppas på att ha hittat en ny favorit. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress