mytasteswe.com

Två stackars kuddar
 
Gokväll!

Härligt med sol idag också, verkar som om hela landet har haft sommarväder idag. SÅ gött! Man ska inte bara klaga när det regnar, man ska vara tacksam över det fina vädret också.. ;)
 
Jag började dagen med att storhandla för veckan och midsommar. En överfull kundvagn på Maxi.. vad tror ni jag får? Avstämning såklart, av alla varor. Sån otur! Får sällan avstämning (kontroll vid självscanning) men såklart hände det idag när jag handlade extra mycket.
 
Jag letade efter nya pioner men blomkylen ekade tom, istället fick en murgröna följa med hem. Har nog inspirerats av Emma lite när jag tänker efter, haha... 
 
Just till Emma cyklade jag och Colin bort till senare när Marcus färdigställde bänken på altanen. Det var lite småfix kvar men nu ska det vara helt klart! Jag piffade med två stackars kuddar, dem behöver verkligen lite sällskap av större kuddar och lite filtar. Måste shoppa!
 
 
 
Bänken är tänkt som extra sittplats när vi gör bordet större (doooh)  och som lite piffplats, tycker att det blev riktigt snyggt!
 
 
 
Kuddarna kommer från H&M
 
Erika

Supersnyggt ju! Kan du inte komma och pumpa vår uteplats med? Behöver tips :)

Erika

Haha, PIMPA ska det såklart stå :)

Erika

Haha, PIMPA ska det såklart stå :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress