mytasteswe.com

Tygpåse för 44 kr
 
Gokväll på er!

Den här dagen blev "vab" istället för att återgå till jobbet, så blir det ibland men nu verkar det lugnt.
Natten var inte så rolig dock.. 
 
De senaste dagarna har vi försökt rensa bland leksaker och sorterat bort, flyttat upp det mesta på deras rum då vi har haft alldeles för mycket nere i vardagsrummet. Men dem har gärna lekt här nere och då blir det så, nu går dem gärna upp och kan leka tillsammans där uppe utan oss i ögonvrån. Så skönt att få bort alla leksaker här nere faktiskt. Den nya förvaringspåsen blev perfekt att förvara tågbanan i, den liknar ju väldigt mycket påsen från TellKiddo men jag köpte min på wish till en mycket billigare peng ;)
 
Skillnaden är att den dyrare såklart är ÖKO-tex märkt, men det menas att den garanterat är fri från giftiga ämnen. Men det är inte ens alla barnkläder som säljs i butiker i Sverige heller, så den chansen tar jag.
 
 


Karin

Skillnaden är också att tjejen bakom Tellkiddo (en småföretagare med begränsade medel) lagt tid och energi på att designa sin produkt. De du köper dina "fynd" av på wish har bara helt fräckt snott någons design som de vet är populär. De minskar designerns möjlighet att tjäna pengar/kunna försörja sig

Svar: Varför "" på fynd? Det är ju ett fynd för mig och alla andra. Det finns kopior på det mesta och man får ju välja vilka man vill köpa som original. Jag förstår absolut vad du menar men så är det för många designers och risker man får ta. Jag vet att mina läsare uppskattar dessa tips :)
LIW OLAUSSON

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress