LIW OLAUSSON

mytasteswe.com

Kreta - dag 2
 
 
Kidsen var inte sugna på strand, men jag och Marcus tog oss ner.. himla tur att vi har svärisarna med oss. Väldigt bortskämda :)
 
Idag hade jag min nya bikin på mig från Wyte tillsammans med det matchande kaftanen. Jag har gärna något över mig när jag är i solen, litar inte alltid på solkrämer och den här är perfekt. Sval och täckande. Ja, dessutom är den superfin också :)
 
Här hittar ni kaftanen, bikinintrosan här (jag har S) och bikinitoppen här (jag har L) 
 
Allt på rea just nu så jag :)
 
 
 
25% på UV-kläder!
 
Det var två pigga barn som vaknade i morse och var supertaggade på att dra ner till poolen. 
Vi försökte leda om dem till stranden, men det var poolen som gällde även idag..
 
 
Båda fick varsin badring i överraskningarna på flygplanet och dessa har använts flitigt redan. Elise är en liten fisk och inte rädd för någonting. Colin börjar bli modigare men var inte alls så tidig som Elise med att tycka om vatten.
 
 
 
 
 
Idag hade båda på sig sina nya Uv-dräkter från Zunblock, jättefina färger och praktiska i tvådelat med dragkedja i ryggen. Mössorna sitter och skyddar väldigt bra. 
 
TIPS!
 
Med koden: summer2017 får man just nu 25% på hela köpet (på ordinare priser) 
Passa på att shoppa inför sommarens alla bad!
 
 
 
 
KRETA - dag 1
Då var vi framme på Kreta! Åhh så härligt. Resan gick bra, vi åkte hemifrån vid 4 imorse så nu är vi lite möra här i hotellsängen, men wifi funkar jättenbra så jag ska inte klaga.
Jag har inte varit så flitig med kameran då dagen gick "i ett" men ett litet axplock av bilder kommer här. 
 
 
Vi hade beställt taxi som transfer istället för en svettig charterbuss, dock var jag lite orolig över bilstolar för barnen men det hade jag inte behövt... nåväl, det blir väl inte bättre än så här, Elise var nöjd över att åka framåt i alla fall ;) Vi fick en egen minibuss med AC som funkade och inga stopp utom vårt eget. SÅ skönt!
 
 
 
Tokiga familjen! Svärisarna är med som ni kan se och Marcus tar fotot :)
Idag har det varit ca 25-27 grader och med två taggade barn har vi hunnit med poolen och alla lekplatser redan.
 
 
Klänning från AjLajk / Skor från Primerose / Vagn från Jollyroom (gick som handbagage!) 
 
 
Kvällens middag blev pasta i en grönskande trädgård, så mysigt! Pasta är alltid ett säkert kort på semestern, jag är alltid extra sugen på just pasta på solsemestrar.
 
 
Elise också ;)
 
 
Tidig kväll idag, men eftersom vi har varit vakna sedan klockan tre inatt så tar det inte många sekunder innan ögonlocken faller. Godnatt!