mytasteswe.com

Inget fredagsmys
 
Jag har ju rotat fram sommarkläderna och hittade det här setet som är faktiskt är ganska nytt, Colin fick det av farmor och farfar efter deras senaste resa. Supercoolt! 
 
Äntligen fredag idag och jag hade preppat kidsen imorse för att vi skulle gå till den nya affären som vi har fått här i området och köpa fredagsmys! Woho, båda var supertaggade när jag hämtade dem och jag satte Elise i vagnen och Colin gick. Inte superlångt, men en bit är det att gå med de små benen. Väl framme i affären så bröt totalt kaos ut. Båda kidsen bråkade om vem som skulle köra lilla kundvagnen, båda undrade var godiset var och vill verkligen inte handla tacos först. Vi kom ca 5 meter in i butiken, då hade vi alla uppmärksamet tack vare mina två högljudda kids ;) Oh my god... 
 
Jag fick ner Elise i vagnen och drog ut Colin som stretade emot och skek "Jag vill ha maaaat, jag vill ha godiiiis". Det var bara att bita ihop och gå ut och hålla vad jag sagt. Sköter ni inte er så handlar vi ingenting. 
Det blev en lång promenad hem med en sur liten Colin, men jag är ändå lite nöjd, jag höll vad jag sa vilket jag ibland har svårt att göra. Kanske att utmana ödet att handla med två små barn en fredag eftermiddag, men.. det ska ju gå tycker jag. Hoppas på bättre uppförande nästa gång. om de nu vill ha något fredagsmys.. för det blev det inte idag. 
 
Puuh, inte lätt att uppfostra barn alltså.. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress