mytasteswe.com

Skydda sig mot solen
 
Solen och värmen kommer nu! Jag och Colin har varit hemma sjuka och vabbat idag. Äntligen när Marcus börjar jobba igen, haha. Aja.. jag har inventerar vårt solskyddsförråd inför sommar och semester och dessa produkter följer med i resväskan.
 
Vi, eller jag, har alltid minst solskyddsfaktor 30. På barnen har vi faktor 50 om vi är på stranden, men såklart helst uv-kläder så mycket det går.
 
Jag har den här till kroppen som är speciellt framtagen till känlig hud och den här i ansiktet (fast med faktor 30) som skyddar, vårdar och ger en fin färg!
 
 
På kvällen smörjer vi in oss med "after-sun" och jag gillar verkligen inte när det är kladdigt och man ska ta på sig kläder så den här sprayen som snabbt går in i huden gillar jag. Glöm bara inte att skaka den!
 
Det är viktigt att smörja in sig efter att man har varit i solen, även om man inte har bränt sig. Huden torkar ut och behöver återfuktas ordentligt, speciellt efter en dag på stranden eller vid poolen.
 
 
Förutom krämerna har jag även ett solskydd i form av spray som är genomskinligt och som torkar snabbt. Är bra att kunna spraya hårbotten när man ska bada och inte har keps eller hatt. Tycker dessutom bättre om spray än kräm för det kladdar inte lika mycket, även om krämerna känns mer täckande.
 
 
Solglasögon är inte bara snyggt och bekvämt, det är viktigt för att skydda ögonen och huden runt ögonen. Visste ni att 5-10% av all hudcancer har sitt ursprung i den tunna huden runt ögonen?
Så solglasögon ska alltid vara på!
 Mina nya kommer från H&M och kostar typ 50 pix, jag gör sönder och slarvar bort minst 5 par om året så det får bli dessa billiga varianter för mig ;) 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress