mytasteswe.com

PIGGA UPP EN MAMA
 
I samarbete med AddBeauty trillade det in ett paket som skulle fotas inför julkalendern, jobbigt va?! ;)
Man kan alltså kalla det här inlägget för en "spoiler", men lite måste ni ju ha att se fram emot! Är ni som jag, en trött mama... eller ja, behov av lite ompyssling så är detta en lucka att se fram emot!
 
 
Elise hade ju sönder vår fina tvål så dessa två kom väl till hands (haha), handkräm är ju extra bra nu när kylan har kommit. Fina på handfatet dessutom.
 
 
Vinterns nagellack, massor av fantatiskt fina färger.. kidsen har redan provat alla, en färg på varje finger. Ja, vad gör man när man är hemma med barnen och är sjuk?
 
 
Marcus är på AW och jag har passat på att bättre på fejset lite, älskar såna där pormask-plåster. Inte att ha dem på mig, men att begrunda vad som verkligen kommer ut på det där plåstret när man drar av det. Både äckligt och härligt på samma gång, haha.
 
Mina vita bryn behöver alltid extra kärlek, bästa färgningen!
 
 
Den där ögonbryspennan är riktigt bra, testade den precis och det är en sån man skruvar upp lite. Mjuknar inte som vanliga pennor. Uppdatering av lösfransar inför vinterns festigheter, saknar faktiskt min fransförlängnig... men jag har helt enkelt inte tiden till det. 
 
Nu ska jag krya ner under filten, jag har faktiskt lite feber.. dricka julmust och bläddra på AppleTv.
 
Vi hörs imorgon <3
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress