mytasteswe.com

25% PÅ POTTERYJO
Jag har länge tyckt att Mateus-porslinet är såå fint och hade gärna haft en uppsättning tallrikar, men dem är ju inte direkt billiga och har inte hittat några supererbjudanden på dem heller. Men när jag såg dessa tallrikar från PotteryJo, tror att jag såg dem först hos Anna Kubel eller Jasmina Bylund, så tyckte jag att dem var finare och till bättre pris :)
 
Nu är det dessutom 25% på allt från PotteryJo (alla tallrikar och skålar) här, så vi tänkte faktiskt slå till på dem. Men nu kan jag inte bestämma mig för färgen. Jag tror att det blir vita vanliga, men sen har jag svårt.. vill gärna ha rosa, jag tycker att det är så fint! Så om vi tar rosa djupa, till pasta och soppa, åhh så fint! (tycker inte Marcus...) och den blåa assietten. Båda passar till vitt, men man brukar ju inte duka assiett och djup tallrik samtidigt så dem behöver väl inte matcha? Eller vad tror ni?
 
Ska jag släppa det rosa... kolla in färgerna och ge mig lite råd.
Vet inte hur länge erbjudandet gäller så snabba råd! ;)
Lena

Vad fina! Jag tänker att om man bjuder på soppa så har man ju assiett samtidigt för brödet? Eller är det bara jag som är gammaldags? 😉 Kanske vita tallrikar och assietter och rosa djupa? Annars skär sig inte den blåa och rosa sååå mycket på bild, så kanske blir jättefint i verkligheten? Haha, du fick säkert ingen hjälp alls av detta virriga inlägg, ville mest peka på möjliheten att ha djupa och assietter samtidigt 😊

Ha en bra dag!

Svar: Hej! Ja, det har ju kanske rätt i... tål att tänkas på, har inte beställt än faktiskt :) Tack för tipset!
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress