mytasteswe.com

CELLFÖRÄNDRINGAR
 
För ca en månad sedan fick jag förfrågan av Rosa bandet om jag även i år ville mottaga några utvalda rosa produkter i förmån för rosa bandet och cancerforskningen. Samma vecka hade jag precis fått ett brev från lasarettet, från gyn. 
 
Jag blev helt stel för jag kände på mig vad som skulle stå i brevet. Jag har cellförändringar.
Av olika, helt onödiga anledningar så har jag inte tagit cellprov på flera år. Nu tog jag tag i det och kände hur ångesten kröp på, brevet kom snabbt och jag blev så arg på mig själv som inte gjort proverna som det är rekommenderat. Om en månad ska jag på återbesök och förhoppningsvis så har dem inte ökat eller ännu bätte, kanske försvunnit?
 
Så, såklart tar jag upp denna viktiga insamling i år igen. Jag swishade precis över 500 kr och hoppas att vi tillsammans kan få ihop de där 5000 kronorna i år! Eller hur?! Välk rosa produkter i butikerna, köp ett rosa band - alla bidrag är viktiga!
 
Jag kommer att tjata om det här hela oktober, jag hoppas att ni har överseende med det ;)
 
HÄR hittar ni min insamling, varje bidrag betyder oerhört mycket <3
 
 
Tess

Nä de där är aldrig kul. Själv opererat bort svåra förändringar :-/ ett vanligt ingrepp men ändå jobbigt att behöva tänka att en del av kroppen inte är frisk..

Svar: Jag visste inte att det var så vanligt, ingen som berättar om det.. ja, precis man kan ju inte se eller känna att det inte står rätt till där inne, jobbig känsla!
Liw - FINA LYAN

Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Så viktigt att gå på sina undersökningar! Jag har också haft det precis som så många andra kvinnor. Viktigt att gå!

Svar: Inte många som pratar om det märker jag, men nu när jag sagt det så hör jag det av flera i min närhet också vilket faktiskt känns lugnare... när man inte är ensam om det <3
Liw - FINA LYAN

Tina

Det är så viktigt att gå jag har opererat bort cellförändringar och på min första mammografi hittade de min bröstcancer, hade jag inte gått på den hade det kanske sen kunnat vara försent.

Svar: Så himla läskigt! Vilken tur att dem upptäckte det! <3 Hoppas att du mår bra nu!
Liw - FINA LYAN

Linda

Så bra att du kollar upp det. Köper mycket rosa den här månaden (annars också i och för sig 😉) men nu känns det extra bra. Har just köpt Lindex armband som säljs till förmån för Cancerfonden, köper ett nytt varje år.

Svar: Haha, ja jag med ;) Rosa är ju så fint!
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress