mytasteswe.com

FIN TIPS
 
 
Åh jag haft en riktig slö-dag idag. Vaknade tidigt imorse men gick och la mig igen då jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Marcus stack iväg med kidsen på lekland sen och jag tog tag i att städa hela huset i lugn och ro. Faktiskt skönt. Jag och Colin tog en liten shoppingrunda på Väla nu på kvällen... så skönt med en lördag utan en massa måsten.
 
Eftersom kidsen blev ordentligt rastade på leklandet så myser dem i soffan i lugn och ro nu, jag slösurfar runt lite, det är det bästa jag vet för inspiration faktiskt... såg att bordet som vi har är på rea, (HÄR). Passa på om ni varit sugna på det för förut, det var fin rabatt på massor av mattor också, inga rabattkoder behövs!
 
 
UPDATE! Hittade en rabattkod som jag såklart måste dela med mig av! 
Kod: 365422  ger 30% på hela hemsortimentet!
 
 
 
 
Ett annat tips är såklart den populära mattan som nu också är på kampanj! (HÄR)
Tyvärr är den slut i rosa som jag tänkte ha i Elise rum, väntar på att den kommer i lager igen. Den grå har vi ju som ni vet inne hos Colin. 
 
 
 Innehåller affiliatelinks
Karin B

Vilket underbart bord!

Josefin

Verkligen fint bord! :)

Sandra Rosén Dahlgren

Låter som en skön dag :)! Fina prylar!

Jennie - mamma till W&A

Den mattan har jag funderat på både en, två och tre ggr. Kanske skulle slå till nu 😊. Blev så inspirerad av färgerna i Cs rum att jag klickade hem två lego-förvaringar direkt. Kanske inte står högst upp på en 4-årings önskelista, men men

Svar: Ja, gör det! :) Visst är det fina färger på lådorna... kul att du blev inspirerad :)
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress