mytasteswe.com

INSPO POJKRUM
Sponsrat inlägg
 
 
I perioder så surfar jag runt efter inspiration till allt möjligt, efter ett tag blir jag mätt och tar en paus. För att sedan känna suget igen, nu är jag inne i en period där jag söker massor av inspiration till Colins rum. Jag vill måla om där  inne men samtidigt så funderar vi på att flytta inom ett par år. Men man vet ju aldrig om det blir tidigare heller. Jag vet inte om jag vill påbörja att göra om i hans rum så jag letar även inspiration till hans ev. nya rum då. Kanske blir det med snedtak?
 
Många hus vi kikat på är ju klassiska 1,5 plans vilket såklart ger snedtak, ett vanligt "problem" i dessa hus blir ju ett takfönster som släpper in en massa ljus. Perfekt till alla bloggbilder, haha! Men att mörklägga är inte så lätt, i vårt förra radhus hade Colin ett takfönster och innan vi hittade Velux mörkläggningsgardin så höll vi på egna lösningar som aldrig blev bra.
 
Jag såg nu att dem har utökat sitt sortiment med barnvänliga gardiner, riktigt coola! Hade Colin sett den här så hade hans va varit lätt! ;) Ett drömrum enlig honom. Jag tycker faktiskt att bilden är riktigt inspirerande, lite annorlunda men ändå coolt. Inte ett typiskt "Instagram-barnrum" som jag är så trött på!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress