mytasteswe.com

NYTT KÖK
Före (under tiden, kakel nedrivet)
 
ÄNTLIGEN! Idag när vi hem så var vårt kök äntligen klart, en lightrenovering som man kan få via hyresvärden är vad vi fått. Dem har målat stommen vit, bytt luckorna, ny bänkskiva och satt nytt kakel. En enkel förändring som gör så mycket för känslan här hemma. Jag har velat göra det här redan innan vi flyttade in för 3 år sedan, men nu äntligen är det ett fräschare kök på plats. Även om vi inte har tänkt att bo här i all evighet, kanske ett par år så är helt klart värt det. Man ska trivas i sitt hem!
 
Jag hade önskat nya vitvaror också men man kan tyvärr inte få allt. Det som saknas just nu är bara fläkten som ska på plats. Jag tog bara ett par snabba bilder innan solen gick ner, för att visa er ;) Nu ska köket pyntas och bli mysigt också. Såklart kommer det fler bilder!
 
 
 
Linda

Så snyggt det blev!

Anna

Samma kakel å handtag som vi har :-)
Hur gjorde de med "luckan" ovanför fläkten måla dom den? När de måla om hos oss måla de rakt över så den är helt knottrig ser ut som ett barn ha målat trots vi klaga flera gånger blev d aldrig bra...måla från grönt till vitt...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress