mytasteswe.com

ROSA OVERALL
 
Vi fortsätter att ladda upp med ytterkläder här hemma, jag tog fram förra årets vinterkläder och hade en förhoppning om att dem skulle passa även i år, men nää..
 
Eftersom jag hade en rabattkod på Lindex som gick ut i helgen så var jag snabb med att åka och köpa en ny som jag kikat lite på till Elise. Underbart fin färg och flera funktioner som jag värdesätter på ett ytterplagg. 
 
 
Framförallt vill jag ha förstärkta innerben och rumpa. Tejpade sömmar, vattenpelare och giftfria är sådant som jag tar för givet nu. Reflexer är också viktigt, likaså hällor under fötterna. Jag tycker faktiskt att den här overallen påminner en hel del om Didriksons faktiskt. Jag kan tillägga att Colin förra året hade både vinterbyxor och skalbyxor från KappAhls lovordade kläder från Kaxs, men båda byxorna gick sönder. Dessa var inte förstärkta vid innerben och knän, där dem gick sönder...
 
 
 
Detta är superbra!
 
 
 
Dessutom matchade ju fina vintermössan från Elodide Details jättebra till overallen! 
 
 
 
Jennie - mamma till W&A

Åh, vilken underbar färg! Har haft Kaxs skalkläder och overaller i flera år och alltid varit nöjd. Men i vintras gick det hål på termobyxorna på nolltid och på skaljackan i våras gick dragkedjan sönder efter bara några dagar. Såg dock att de i år har förstärkta knän på termobyxorna 😊. Men jag fyndade ett vinterset från Didriksson så i år kör vi på det. Så skönt när allt är fixat!
Kram

Svar: Jaså?! Kanske var något med förra årets produktion? Didrikson sviker aldrig :)
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress