mytasteswe.com

STICKAT I HÖST
 
Alltså BRRR!
Idag var det verkligen höst, det blåste och regnade och var riktigt kallt. Dessutom känner jag mig kass i halsen och det gör ju allt känns ännu mer som höst. Men ändå, lite mysigt är det med sånt här väder ibland.
 
Härligt att kunna klä sig i tjocka stickade tröjor som den här, den har jag visat förr men tål att visas igen. Den kommer från höstkollektionen på Ajlajk, så gosig och inte alls stickig. Gillar det grovstickade och hade gärna haft en i varje färg!
 
Ni som följer mig på Insgram kanske sett kaoset som var när jag kom hem från jobb idag, att riva ner kakelt var nog inte så kul som dem hade trott... (Kika på min Instastories) Hoppas verkligen att det är klart till Elise kalas som är nästa vecka!
 
 
 
 
 
Förresten, ju fler ni blir som kikar in här desto mindre kommentarer blir det, antalet läsare är alltid kul att se men vore kul att få lite rader från er ibland också, så jag inte känner mig så ensam här på bloggen, kom gärna med både ris och ros <3
 
 
Anna

Här har du en av dem som ofta kikar in, men som sällan kommenterar ;-) Jag älskar inlägg som dessa och tokgillar din klädstil! Kram tomteboanna

Svar: Åh vad roligt att höra, då fortsätter jag <3 KRAM
Liw - FINA LYAN

Therese

Riktigt snygg hårfärg nu!! Och koftan också såklart!

Therese

Riktigt snygg hårfärg nu!! Och koftan också såklart!

Svar: tack <3
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress