mytasteswe.com

SNYGGSKOR TILL COLIN
 
 
Hade lite egentid med Colin häromdagen och tog en snabb tur på Väla, att spontanköpa skor till Colin är inte lika lätt som till Elise. Det finns helt enkelt mer att välja på till henne och det är ju inte rättvist att hon ska ha en större garderob än storebror bara för det. Så ett par snyggskor till vintern fick Colin. Påminner ganska mycket om ett par Timberlandkängor men dessa är fyndade på Skopunkten, vattenavvisande men inget vi ska ha på förskolan i första hand. Lätta att ta på med dragkedjan på sidan, snygga till det mesta i vinter :)
Sen är det inte ju inte precis dyrt på Skopunkten heller, så det är bara roligt att shoppa då... 
 
 
 
SÖNDAGSSUMMERING
 
Gokväll!

Den här helgen swooshade förbi lite för snabbt tycker jag, redan söndagkväll och en fullspäackad vecka väntar. Jag har något planerat nästan varje dag efter jobb, dock mest roliga aktiviteter. Eller ja, det är bara roligt förutom att jag missar lite tid med barnen. På tisdag ska jag bl.a. göra en fransförlängning, något jag inte varit intresserad av förut då jag oftast sett dåliga resultat av det med tjocka lager av fransar vilket jag inte passar i. Men det finns tydligen lite olika varianter, så det ska bli spännande, ännu bättre att det är på min nya favoritsalong Tovgrims!
 
 
 
Igår var vi inte på middab bara jag och Marcus som jag skrev, det var faktiskt överraskningsmiddag för en kompis som fyllde 30 år, vi hade eget rum på Pålsjö Krog som ni kanske såg på Instastories? Det och lite annat suddigt material ;) Sov faktiskt till 12 idag, SÅ SKÖNT, inte bakis men lite seg idag. Barnkalas med Colin på Leos Lekland stod på schemat och mysigaste tröjan fick åka på idag. Passade bra. Gillar att klä mig helt svart när håret är så där nyblek och ljust, tycker att det är så snyggt att bryta av med helsvart då. 
 
Vad tycker ni om håret? Jag har hälften så mycket löshår (20 st) än tidigare, vill ju minska så att håret blir bättre och så gjorde vi det snäppet blekare med toningen. OCH mittbena, haha. Känns konstigt men kul något annorlunda :) Ni kanske inte ens ser skillnad. Lite ruffsig i nacken, har inte tvättat det än, brukar vänta 3 dagar när det är nyfixat, blir lite fluffigare efter ett par tvättar.
 
 
STORFRUKOST
 
Godmorgon!
 
Ju mer färg vi har på frukosten, desto nyttigare känns den som, inte sant?!
Colin älskar "storfrukost", och det gör jag med.. det är något speciellt när vi kan äta tillsammans i lugn och ro på helgen. Smoothie, gott bröd eller kanske bullar, juice och goda pålägg. Mmm... och varmt kaffe! ;)
 
Idag är det som vanligt simskola vid lunch, men ikväll ska faktiskt jag och Marcus ut och äta.
Ska bli himla mysigt!