mytasteswe.com

PIPPI-TEMA
 
Elise fyller 3 snart, 13 oktober för att vara exakt. Det är en fredag och eftersom vi är lediga på fredagar så blir dte att fira henne med familjen på eftermiddagen. På söndagen får hon bjuda hem lite kompisar från förskolan och ha Pippi-kalas. Vi har tidigare kört bårde barnkalas och vuxenkalas på samma dag, men nu får vi dela upp det. Dels för att vi måste vara inne eftersom det är för kallt för att vara ute och i år är det första gången hon bjuder kompisar från förskolan. Det betyder ju att det kommer barn och föräldrar som inte varit här tidigare kanske och det blir alltid lite mer kaos då än när det är barn och föräldrar som vi inte känner på samma sätt. 
 
 
Pippi-tema var det ju, hittade sötaste inbjudningskorten och dekorationerna på Åhlens. Så roligt med en loppa!
 
 
Förra året hade hon Elsa-kalas och Olof kom på besök, minns ni?
Får se vad vi klär ut Marcus till i år, kanske Herr Nilsson?! Haha.
 
 
Sabina

Det berättade hon om idag 😍


Svar: aww <3
Liw - FINA LYAN

Frida

Åh så fina Pippi-saker!
Hur tänker du kring hur många från förskolan ni ska bjuda och vilka. Jag är lite kluven till hur vi ska göra när vår son fyller år. Tips mottaget tacksamt! Kram

Svar: Elise får välja själv, vi vet ju vilka hon brukar leka med och vissa går på en annan avdelning nu när dem delades upp till de äldre grupperna. Lägger inte korten på förskolan utan skickar hem dem så att inte någon blir ledsen. Bjude nog bara 5-6 stycken från förskolan. Kan inte bjuda alla, dessutom är dem så små än tycker jag, det blir nog svårare nästa år. Ev, kan man bara bjuda alla 4 åringar eller alla tjejer. Vi får se :)
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress