mytasteswe.com

SÖNDAGSBRUNCH
 
 
 
Hellu!
 
Idag blev vi bjuda på brunch på "båtarna", vi åker alltså båt under tiden vi äter mellan Danmark och Sverige för er som inte bor här i närheten ;)  Att bruncha på båten var nytt för oss och det verkar vara ett nytt koncept, det behöver nog finslipas lite mer dock! Men barnen tyckte att det var spännande och utsikten kan man ju inte klaga på :) Solen sken idag och det ryktades om att det här var sista soliga dagen på länge... 
 
 
 
Jag hade mina nya skor från Nelly på mig, supersköna, helt klart värda sin lilla prislapp!
Dem är rymliga på bredden på mina smala fötter, men jag har min vanliga storlek 39 vilket blev perfekt. (Adlink)
 
 
 
 
Envisa prinsessan! Nu när Colin har varit hängig så har Elise blivit uttråkad och jäklar vad hon retas och tetas med sin bror. En riktig liten retsticka! Såklart blir Colin arg efter en stund och ger tillbaka, då kommer värsta tjutet från Elise då hon VET att vi kommer springande och Colin får skulden... eller hon tror att han kommer att få det. Båda verkar vara i känsliga åldrar just nu, det händer mycket och båda kräver mer tid än vanligt, dessutom tävlar dem mot varandra hela tiden.
 
 
Efter brunchen så fick Colin följa med farmor och farfar hem för lite lugn och ro när jag och Elise åkte till affären och pappa städade hemma. Blev lite lugnare efter det ;)
 
 
 
 
Frida

Åh vilket fint foto på barnen längst ner 😍. Vår son blir 3 år i början på okt och dottern fyllde 1 i somras. Nu börjar de leka mer å hänga ihop. Så mysigt att se, även om de ryker ihop också Ibland 😅🙈.

Svar: tack <3
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress