mytasteswe.com

TOVGRIMS
 
Känner mig äntligen bättre och massagen jag unnade mig gjorde det ju inte sämre.
Det har ÄNTLIGEN börjat hända lite här i Mariastaden, när jag såg att vi skulle få en skönhetssalong var jag inte sen med att boka in mig. Har hört gott om Annies massage, så det fick bli att testa den. 
 
OH MY, jag skämtar inte.. det var den bästa massagen jag fått, hon visste verkligen vad hon gjorde och hon var verkligen noga. Jag avskyr när massörer mesar och nästan ger upp när dem känner att en knuta inte ger med sig, det känns som om dem gör ett program som är likadant på alla. Så var det verklgen inte här. Kan varmt rekommendera Annie. 
 
 
Salongen öppnade den här veckan och nu har dem öppningserbjudande med 20% på alla behandlingar, se mer här på deras hemsida. Det finns allt från frisör till vaxning. 
 
 
En lyxig timme för den här trötta mamman var välbehövligt, lokalerna är ju helt nya och både snygga och mysiga. Det kändes lyxigt att komma dit.
 
 
Efter en timmes knådande var jag helt groggy, jag fick mysa lite under täcket och ta det lugnt innan jag reste mig för att dricka vatten. Ingen stress.
 
 
 
 
Annie är ägare av salongen, mycket trevlig tjej och jag går mer än gärna dit igen. Så skönt att ha något här i Mariastaden så man snabbt kommer hem och slipper köra ner i stan och leta parkering.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress