mytasteswe.com

HJÄRTLJUD
 
Idag har hela familjen varit hos barnmorskan, jag skulle egetligen åka sjäkv med kidsen eftersom det var ett kort besök för att lyssna på hjärtat och kolla av allmänt hur jag mår. "Tur i oturen" så är Marcus sjukskriven med diskbräck och kunde följa med. Det var med stora öron barnen lyssnade på sitt blivande syskons hjärta. Så skönt att allt såg bra ut och jag har redan ökat 3 kilo i vikt. Jag tror att det är mycket vätska faktiskt, känner mig svullen i fötter och händer redan. 
 
Mitt blodvärde var bra nu men troligtvis är järn-depåerna som låg på 15 sist boven till min huvudvärk och seghet. Eller så får jag helt enkelt sänka tempot ;)
 
 
Anonym

Jag hade järndepåvärde på 6. Sjukt trött, yr och illamående. Järntabletterna har börjat verka nu så jag mår lite bättre.

Svar: oj!! 6?! Hoppas att du får upp det snart och mår lite bättre :)
Liw - FINA LYAN

Marie

Shit, så lågt... inte konstigt du me som du gör... Jag har aldrig legat under 20, men varit sjukt trött och flåsig ändå, ätit järntbletter som gravid från v 20. Så olika det kan vara. Hopas du blir piggare nu :).

Tessovhlex

Så kul att ta med barnen, Lex var med igår med. Han har inte varit det innan men tyckte också det var häftigt med hjärtljuden. Järntabletter har jag så svårt att äta

Svar: Ja dem är inte precis kul att svälja, men jag har inget val... :( Hoppas att bebis tittar ut snart! <3
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress