mytasteswe.com

NYÅRSAFTON
 
 
GOTT NYTT ÅR!
 
Hade ni en bra nyårsafton? Vi var hemma, utan gäster, faktiskt mycket skönt. Jag uppskattar som sagt inte alls nyårsafton då smällandet är något jag avskyr. Jag går helst inte utanför dörren under det dygnet. 
Även om det "bara" var vi hemma så får man ju glittra lite, Elise hade en ny klänning som hon fick i julklapp från Name it tror jag, till den hade hon en fluffig vit kofta också.
 
Elise uppskattar inte heller smällarna så vi höll oss inne när killarna sköt iväg några få. Colin tycker att det är vädligt spännade men håller sig på avstånd och verkar förstå att man måste ha respekt. 
 
 
 
Jag hade en topp från Ajlajk som ni sett förut, dock inte på. Det var precis att lilla kulan fick plats i den, även byxorna är från Ajlajk, flera av deras plagg är rymliga och jag tror att jag kommer trivas i plaggen långt in i graviditeten faktiskt. 
 
 
 
Vi körde ingen klassisk tre-rätters och eftersom barnen fick vara med så länge dem orkade så gjorde vi maten så att den passade dem också. Vi inledde helt enkelt kvällen med chips och dipp :)
 
I nya skålar dessutom, älskade Iittala!
 
 
 
Till huvudrätt åt vi Entrecote, potatistoppar och sallad.
Gott och enkelt men även lite festligt.
 
 
 
 
När klockan närmad sig åtta så tänkte vi spela Bingo Lotto med barnen, alla hade varsin lott. Till det så gjorde vi ett frukfat med tomtebloss för att få den festliga känslan! Kidsen älskade det!
Bingon? Not so much, det gick lite fort och dem orkade bara med första spelet så somnade dem...
 
 
Colin ville bli väckt vid 12-slaget men det gick inte, han var ledsen imorse och trodde att vi inte hade glömt det men han minns helt enkelt inte att vi lyfte upp honom och visade att det var igång. Helt förtvivlad! :(
 
Idag är det värsta söndagen ju, men vi måste nog hitta på något. Lekland eller liknande, annars kommer dessa två små klättra på väggarna. Det är nu man vill ha snö så man kan hänga i pulkabacken hela dagen. 
 
Vad ska ni göra idag?
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress