mytasteswe.com

NYÅRSLÖFTE?
 
Har ni nyårslöften?
 
Inte jag, ofta brukar det ju vara något som har med hälsan att göra. Äta mindre godis, träna etc etc.
Jag kan inte hålla såna löften så det är inte lönt, haha.
Men jag har faktiskt tänkt på en sak som jag ska bli bättre på, något som jag avskyr. Att ta vara på rester.
Jag gillar verkligen inte att äta rester, att ta med matlåda till jobbet eller äta samma sak två dagar i rad. Jag vill äta det jag är sugen på. Men det är ju egentligen helt onödigt, så jag ska bli bättre på att ta vara på rester här hemma och ta med matlåda. Att bli bättre betyder ju inte att man utesluter det andra, men jag kan absolut bli bättre. Mycket matsvinn här hemma känner jag.
 
Här ovan är faktiskt en maträtt på rester. Det är kött från nyårsafton (gjorde denna rätt dagen efter) som jag stekte lätt i panna, hällde i färskost  med smak, grädde, cocktailtomater, chiliflakes och peppar. Kokade pasta och toppade med riven parmesan. Det blev väldigt gott faktiskt :)
Sofie

Vilken lyxig rätt det kunde bli på rester ändå!

Marcus

Jag har ju lämnat ett nyårslöfte?! Inte ofta din stackars man blir omnämnd i bloggvärlden, men lika glad för det är jag, men gladast är nog du.......❤️😂

Svar: okej MARCUS SKA SLUTA SNUSA, ska vi se hur det går!!! ;)
Liw - FINA LYAN

majamyra | en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken

Nej, inga nyårslöften. Försöker allmänt ha ett bra tänk genom hela året istället. Som du säger så blir det kanske inte alltid som man lovar sig själv. Bra att ta tillvara på rester! Försöker jag med, ibland får man kasta lite för mycket mat känner jag, som man inte vågar äta för att det är några dagar för gammalt.
Önskar er en god fortsättning på nya året!

Svar: Ja precis! Men nu ska jag ju vara lite försiktig med "gammal" mat ;) Kan skylla på det!
Liw - FINA LYAN

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress