mytasteswe.com

SMIDIGT
 
 
Dunjacka - XXL / Allroundskor - Engelbert Strauss / Termobyxor - Wheat
 
Som jag kanske nämde i höstas så har Colin börjat träna fotboll och det går riktigt bra. Vi har testat lite olika aktiviteter som gymnastik, simning och även fotboll tidigare men han har inte varit riktigt redo. Nu har det liksom lossnat, han längtar till varje lördag när han får springa runt i en hel timme och jaga en boll, utvecka sin skicklighet och såklart vara med sina kompisar. Han har blivit så stor så snabbt! Hans kropp har så mycket mer energi att göra av med och han kan vara ute och spela fotboll hela dagen om han hade fått. Jag och Marcus pratade om detta tidigare, att när man var liten så frös man inte på samma sätt som nu. Man rörde ju på sig, man hade andra kläder och man tänkte helt enkelt inte på att man frös. Känner ni igen det?
Såklart rör ju sig barnen på ett annat sätt men jag tror att dem inte tänker på att dem blir kalla... jag tycker att det är svårt med kläder på Colin när han ska ut och röra på sig, tex när han ska spela fotboll nu när det är kallt. 
Jag samlade ihop ett lite önske-kollgare med kläder som kan vara bra för just det ändamålet.
En allroundsko Engelbert Strauss från som är varm men smidig, varma byxor som inte är ivägen, vi har ju jackan i samma material som vi är supernöjda med. En tunn dunjacka är ju den perfekta jackan som håller rätt temperatur och är lätt att röra sig i. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress